Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kapłanka_nadziei

?.........

Polecane posty

Od jakiegoś czasu nie mam faceta. I w związku z tym mam głód. Gdy chodzę ulicami na każdego mężczyznę spoglądam swoimi wygłodniałymi oczami. Oczywiście pod uwagę biorę jedynie panów po 40 - a najlepiej tych 50-ciolatków z lekką siwizną na główce. Dziś mi się wydawało, że niektórzy z nich odczytali mój stan ducha, bo też w oczach mieli takie coś. Co mi radzicie, gdy wokół mnie kręcą się tylko 20letni chłopcy, z mleczkiem pod noskiem; ja zaś nie mam odwagi i śmiałości, by umówić się z takim starym wyjadaczem. :D

Gość jhudhscsjfwed
tez mam 26 i ten sam problem...

Gość jhudhscsjfwed
heh 40 - 50 to nie taki starszy:P taki w srednim wieku akurat:P co ma poukladane zwykle w glowce i nie jest tak narwany;)

Ustatkowany, pachnący, silny, z pięknymi zmarszczkami. Jak do takiego kogoś porównywać pryszczatego oszołoma, który na widok swojej spermy cieszy się, jak dziecko z jajka-niespodzianki. Heh.

Gość jhudhscsjfwed
hehe brutalnie ale trafnie to podsumowalas:D

Gość jhudhscsjfwed
teraz takich niema bo polowa facetow jest jak baby... i z wygladu i z zachowania...niestety:P

Gość Doświadczony33
Nie wiek się liczy, a oczekiwania :) Prawdą jednak jest, że porównując 20 latka z powiedzmy tak jak ja traydziestoparolatkiem, to sex zmienia się na bardziej wyrafinowany - to fakt. Dziś od sexu oczekuję czegoś więcej a nie tylko bzykanka. Wokół mnie też ostatnio kręcą się 20-tki. Hmm coś w tym musi być. Sądzę, że jesteś kobietą bardzo dojrzałą emocjonalnie i stąd Twoje zainteresowanie starszymi :) Tak trzymaj :) Myślę, że starsi nie odbierają Twoich sygnałów tylko dlatego ponieważ sądzą, że to niemożliwe aby 26-latka miała ochotę na 50 :) Życzę powodzenia w poszukiwaniach, może obniż trochę górną granicę :)

najczęsciej faceci ktorzy by ci odpowiadali w tym przedziale wiekowym maja partnerki i są dopasowani wiec ci trudno trafić jestem w tym własnie przedziale i trudno mi by było się zdecydować na ciebie bo seks w tym wieku traktuje sie jakościowo a nie ilościowo jak w wieku 20-stu kilku lat.Musisz być bardziej zdecydowana na kokietowanie faceta starszego

Za wa miesiace mam 21 urodziny i jakoś si enie czuje ani dzieckiem, ani niedoswiadczonym niewyżytym małolatem, ot, kwestia wykształcenia jak dla mnie;D Ci mądrzejsi zawsze są bardziej ustatkowani, poważni:)

Gość emeryt_Czesio
Chętnie bym Cię wygrzmocił moją twardą laską.

Gość gość
Panowie emeryci potrzebne nowe okulary i biło il. To było 10 lat temu.

Gość gość
Czterdzistotrzylatek bez łysiny, siwizny wielkich zakol, szczupły, któremu sprawia ogromną przyjemność pieszczenie kobiety, uwielbia rozkoszować się jej kobiecością, pragnie doprowadzać jej zmysły do szaleñstwa, dla którego kobieta to cielesna i duchowa rozkosz... mieści się w Twoich kryteriach czy wręcz wymaganiach?

Gość gość
znowu stary zbok69 loguje się podbijając tematy sprzed 10ciu lat, co za cep :O