Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli mnie kark

Czy faceci lubia

Polecane posty

Gość boli mnie kark

puszyste, zadbane, eleganckie kobiety?

Gość ekati
są tacy którzy lubią puszyste inni wolą tyczki...niektórzy wysokie inni niskie... są amatorzy kobiet z dużym biustem i takich które nie maja po co nosić stanika.. każda z nas znajdzie kogoś dla siebie...

Gość Keepski Fdk
Nie lubię puszystych kobiet. Mają one cipki tak głeboko schowane. Kobieta szczupła daje inaczej, mozna ją kochać ne różne sposoby.

zdecydowanie to zależy od faceta nie wszyscy są tacy sami.Niestety z przykrością muszę Ci oświadczyć ze na pewno większa ilość woli te chudsze kobiety ale głowa do góry

Jarek - nie podniecaj sie bo upaćkasz stringi. Puszysta to puszysta.Nie Twoja sprawa.

cienki jesteś z tymi swoimi gimnazjalnymi odzywkami,dupomózgu. Myslę,ze gdybyś wyciął sobie mózg zamiast okreznicy ak zrobiles,twoj ból trauma i skrzywienie społeczne byloby ledwie zauwazalne.A tak...:o Miotasz sie między rzadkim a tawrdym gównem i nie wiesz co masz wybrac. Miej odwagę i sie po prostu zabij.

Gość boli mnie kark
no panowie, ale pojechaliscie.... jestem rozmiar 44. Jestem zadbana, elegancka i wesolo-smutna. Dodam ze bardzo namietna i nie dlatego ze rkompensuje sobie swoja tusze...:))

zbulwersowal ? bynajmniej,nie jesteś godzien moich nerwow :-p Uważam tylko,ze kiedyś za Twoje chamsko-wsiowe odzywki,ktos dobrze dojebie.Ktos,kto nie zlewa Ciemjak ja - ciepłym moczem,wsiurze.

Gość boli mnie kark
Jestem pewna siebie kobieta, glowe nosze wysoko i plecki tez mam wyprostowane :O dzieki czemu widac moj biust... calkiem okazaly. Denerwuja mnie panie w rozmiarze "0", ktorym wydaje sie ze sa bog wie kim. Rozmowa z taka konczy sie na 1 zdaniu :). Szukam pana ktory mnie polubi, nie tylko za wyglad, ale rowniez za niewyparzony jezor :o

Gość boli mnie kark
wlasnie... :)) ale chyba niewyparzony :o

Gość boli mnie kark
:D te ramiaczka stanika... to sie przeklada na caly kregoslup... a co za tym idzie na kark :D Zwlasza po calym meczacym dniu :)

Gość boli mnie kark
Jarek_84 --- dziecko drogie, nie napisalam przewaliste. Jak zatemperujesz kredki do szkoly, umyjesz zabki i wyspisz (zapewne minie 15 lat) to wtedy "moze" przeczytam z uwaga co piszesz.

Gość boli mnie kark
Zubrzyk--- wlasnie szukam dobrego masazysty.. :) nie tylko do karku :)

Prawdziwi faceci doceniają seksowne kobiety ............. i tyle..... i nie liczą sie kilogramy.............. tylko ile szczęścia moga od kobiety dostać, a to się liczy ;)

Gość boli mnie kark
dobry masazysta to nie tylko masaz :D

fałdy ? :D pajacu,chciałbyś takie miec :D pomarzyc sobie tylko mozesz,koniobijco :D

Jarek_84 zachowujesz się jak ostatni cham ;/. Weź sobie na wstrzymanie. Każdy ma jakieś mankamenty... ale jeśli uważasz że Ty jesteś idealny to gratuluję samooceny i rozrośniętego ego. Jeśli kobieta ma nadwagę ale umie do tego się ubrać i ma seksapil to może być bardziej pociągająca niż szczupła panienka.

Lady - szkoda Twojego czasu...to desperat i fan przepoconych skarpetek.Nie zrozumie...

ma kto je masowac :-p A twoje fałdy zapewne służą za pozywke dla plemnikow kolegow z podworka :-p

Ok odpuszczam prostakowi. Oby ktoś Ci kiedyś przekłuł tego nadęte ego Jarek.

Gość jarek to kryptogej
nie ma sensu z nim polemizować, w dzieciństwie cierpiał na dużą otyłość, matka dawała mu sos pieczeniowy zamiast cycka, dzieci się z niego śmiały i rzucały w niego zgniłymi jajkami. Spał z matką w jednym łóżku do 20 roku życia, moczył się do 18 roku. W sumie to tylko mu współczuć :o Jemu jest potrzebny dobry psychoterapeuta a nie wasza agresja.

Gość boli mnie kark
Najlepiej omijac jego wpisy :) i nie czytac. Żubrzyk---co oferujesz?