Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa znajomosc

Pozanałam fajnego faceta i ...?

Polecane posty

Gość Nowa znajomosc

No wlasnie. Poznalam kogos, bardzo fajny, kulturalny , d**er nam sie z nami gada itp. NIe chce niczego zepsuc, ale tak sie zastanawiam kiedy ewentualnie jest pora na zrobienie nastepnego kroku. Chodzi mi oczywiscie o sex. Oboje mamy ok 28 lat wiec nie jestesmy juz nastolatkami zeby bawic sie w jakies glupie podchody itp ale z drugiej strony przeciez nie zrobie tego po tygodniu czy dwoch. Ps wklejam na uczuciowym bo na ogólnej jakos nie było odzewu

Gość ulalalala23
a oral juz byl?

Gość Nowa znajomosc
a oral to nie sex?

Gość buahahahahahahahahahaha

Gość jhgjhgj
to oral to sex? to nie jestem juz dziewica?:O

Gość madziunianiunia
ale skoro znasz go krótko lepeij poczekaj z tym zawsze mozesz powiedziec ze jeszcze słabo sie znacie faceti to zdobywcy jezeli oddasz mu sie za szybko straci do ciebie szacunek i moze dac sobie spokoj wiem co mowie znam to z autopsji Powodzenia!

Gość Nowa znajomosc
no wlasnie , o to mi chodzi :) dzieki za odpowiedz. Zamierzam wlasnie tak zrobic. nie chce tylko zeby to wygladalo jakbym byla jakas wieczna dziewica czy kims w tym rodzaju.

Gość madziunianiunia
jeżeli jest Tobą zainteresowany to napewno nie odpusci i nie wyjdziesz na zadną "cnotkę" az powoli z czasem dojdziecie do tego przyjemnego momentu :) Wiem ze moze być cieżko powstrzymac żadze ale ...lepiej sie z tym nie spieszyć Pozdrawiam!

"faceti to zdobywcy jezeli oddasz mu sie za szybko straci do ciebie szacunek i moze dac sobie spokoj wiem co mowie znam to z autopsji " jeden z czescie powtarzanych przez kobiety i z bardziej idiotycznych mitow jakie slyszalem na nasz temat :D

Gość powie mi ktosss
"faceti to zdobywcy jezeli oddasz mu sie za szybko straci do ciebie szacunek i moze dac sobie spokoj wiem co mowie znam to z autopsji " komiczne to powiedz jak to jest

facet oleje laske, jesli ta go nie zainteresuje... i nie ma tu znaczenia, czy da mu dupy na 1 randce, czy po 3 miesiacach... za to napewno facet zostawi kobiete, ktora bedzie sie bawic w durne gierki w stylu "przytrzymam go pol roku bez sexu, by sprawdzic czy mu zalezy"

Gość powie mi ktosss
przytrzymam go pol roku bez sexu, by sprawdzic czy mu zalezy" to ja tak robie

Gość madziunianiunia
chlopie chyba nie mowie ze pol roku ale chyba logiczne jak da mu na pierwszej randce to co on bedzie o niej myslał?Znam kolesi i mam wielu kumpli płci przeciwnej i wiem co myslą na temat takich łatwych kobiet ty moze jestes jakis inny albo tak zdesperowany ze ci wszystko jedno byle by była heeeee

Gość anty-komiczne
Ja za to bez wahania zostawiam laski, jak mi zbyt prędko wciskają się do łóżka. I teraz, kobiety, spróbujcie rozryźć facetów :p .

"byle by była heeeee" a co to znaczy "być heeee"??? :P:P a tak na marginesie - 80% facetow patrzy na kobiete jako na caloksztalt a nie na to, kiedy poszla z nim do lozka... a pozostale 20% głosowalo na PiS :P:P

Idź do łóżka wtedy kiedy będziesz chciała. Nie baw się w żadne gierki :) Będziecie razem, będzie gorąco, będzie zabezpieczenie - jak powiedziałaś jesteście dorośli więc może być fajnie ;)

Przerabialma to samo dopiero co... Tez mialam być grzeczna, ale coś nie wyszlo :p a z facetem jestem nadal i zapowiada się na fajną znajomość. Nie czekalismy z seksem dlugo, ale tak wyszlo, w sumie jak byśmy się nie pociągali to byśmy się nie spotykali ze sobą, oceniliśmy że się sobie podobamy, że jest ok, dziećmi też nie jesteśmy więc można bylo zrobić krok do przodu ;)

Gość spontanicznie i już
Przecież to samo wychodzi, po co te gierki. Oczywiście nie mówię żeby iść na 2 czy 3 randce. Ale 5 czy 6 to juz spoko w waszym wieku. Nie ma to znaczenia a prawdziwy facet nie zwraca na to uwagi, a typową puszczalską wyczuje