Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duszyczka016

Zakochałam się w chłopaku z ktorym nigdy nie będę mogła sypiac

Polecane posty

Gość glupie dziewuchy
ale co? wykastrowali go? ma aids?

no tak sorki nie napisałam dokładnie. Chłopak w którym sie zakochałam miał usunięte oba jądra z powodu guza. Ma on 19 a ja 18 lat. Bardzo chce z nim byc jednak on hmmmnie wiem chyba sie boi

Gość nnmcjdksssssssc
Ale mi go szkoda.. przykro mi..:(

Gość złośliwa w ...
moze uprawiac seks

no to moze sprobujesz??? nie wiedziałes ze jadra sa odpowiedzialne za produkcje testosteronu a ten za wzwod?? jak by mial usuniete jedno jadro to by mogl ale usuneli mu obydwa

Gość złośliwa w ...
może,no chyb ze jest świeżo po operacji

Gość złośliwa w ...
ale to jest kastracja inaczej przecież

Gość oj to zle
biedny chlopak odebrali mu mestwo ...masakra po prostu .. ale moim zdaniem jak wiesz co to sex to niestety nie bedziesz z nim na dluzsza mete bo tak nie da rady jak sie kogos kocha to jednak chce sie tego "zblizenia"... przykro mi,a powiedz za co go lubisz... ? z co chcesz z nim byc..? co o nim myslisz.. ?

>> testosteronu a ten za wzwod?? Chyba coś ci się pomyliło :o Testosteron odpowiada za popęd sexualny, erekcja nie ma powiązania z testosteronem :o

jest powiazana nic mi sie nie pomyliło nie tylko ja na ten temat rozmawiałam z lekarzem. i on sam mi powiedzial ze powinnam sie dobrze zastanowic nim zdeyduje sie na taki zwiazek :(

Gość daria1755
i co on juz nigdy orgazmu nie bedzie mial?

Gość złośliwa w ...
Nawet jeśli pojawią się jakieś zaburzenia (choć wcale nie muszą), to przy współczesnym stanie wiedzy medycznej są możliwości ich skutecznego leczenia. Każdy człowiek jest indywidualnością i inaczej reaguje. Kastracja daje tym mniej skutków ubocznych, im później jest dokonana. wypowiedz lekarza niech czeka a nie panikuje

Gość złośliwa w ...
Lekarz CI powiedział ze NIGDY ?? jak to prowokacja to ugryze bo sie wczułam i dzwoniłam do kumpla lekarza

Gość Annnneczka
A Ty jestes dziewicą? Jesli tak to pewnie dlatego nie jest to dla Ciebie jakis problem narazie.No,ale pomysl jak to tak? Jednak seks jest ważną rzeczą w związku,bardzo zbliża.Wytrzymasz do końca życia bez seksu? Umowicie sie,ze bedziesz mogla sie zapsokojac na boku? Nie no,bez sensu.Nie wspominajac juz o tym,ze nie bedziecie mogli miec dzieci.

\"Chorzy boją się na przykład, że utrata jądra oznacza niepłodność oraz zakłócone życie seksualne. Nawet jeśli pojawi się konieczność usunięcia obu, to i tak można podawać testosteron z zewnątrz: w zastrzykach, plastrach lub żelu. Częstą praktyką stało się też pobieranie nasienia mężczyzny przed rozpoczęciem leczenia i zamrażanie go w banku spermy. Dzięki temu możliwe jest potem ewentualne sztuczne zapłodnienie partnerki. Po zabiegu umieszcza się często w mosznie implant, czyli sztuczne jądro przypominające prawdziwe kształtem i spoistością. Inne problemy wiążą się z samym zabiegiem chirurgicznym. Usunięcie węzłów chłonnych może wpłynąć na zdolność do ejakulacji, czyli wytrysku (ale nie upośledza zdolności osiągania erekcji i orgazmu). Po pewnym czasie problem u wielu pacjentów ustępuje samoistnie, a u innych pomagają leki." źródło: http://www.medigo.pl/jobs/drukuj.php?id=1122

Gość Annnneczka
żal mi faceta,ale moim zdaniem naprawde bez sensu.

Gość złośliwa w ...
no własnie

Gość oj to zle
ja bym na jego miejscu zachowala nasienie przed taka operacja w jakims banku spermy jak bym miala miec taka operacje i bym byla facetem zeby miec chociaz pocieche z wlasnych dzieci pozniej