Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to będzie

Masakra,będę pracować w sklepie gdzie nie ma WC!

Polecane posty

Gość weozela beja
ło matko przestraszyłam się, myślałam, że kupy wynosiłaś w reklamówce. Zaletą baru było to, że smrodek wylatywał przez okno - małe pocieszenie.

Gość na zmniejszenie
aż się wierzyć nie chce.. szłas z wiaderem wypełnionym fekaliami w reklamówce przez miasto ?

Gość nie KAPUJĘ
Gdzie jest kurrwa sanepid ????????????????????????????????????????????????????? Jak baba może prowadzić budę z goframi ? Gdzie umyć RĘCE ???

Gość weozela beja
płacze ze śmiechu, łuhahahahahahaha

Gość załamana matka
jasne, umyłąbym ręce gdybym miała gdzie, a rutinoskorbin tez brałąm, owszem wstrzymuje krwawienie, za to wywołął biegunke, a biegunka gorsza niz tampony, no i więcej miejsca zajmuje, dlatego nie polecam ci tego środka.

Gość ann123456
ale Wy najezdzacie na biedna dziewczyne. Co moze podpisala klazure ze posiada umiejetnosc trzymania moczu przez 8 albo zgrozo 12h? Sami idzcie i trzymajcie swoje potrzeby przez caly bozy dzien. A wtedy na pewno wykarzecie sie inwencja tworcza, co do skorzystania z "toalety".

Gość nie KAPUJĘ
Jakoś w to nie wierzę :o albo jakieś zadupie albo nie wiem co :( Ne idź tam pracować - gdzie się WYSRASZ ? Też do wiadra a może opakowanie węgla Jej zalecicie ? Co ?

albo umrę ze śmiechu, albo się porzygam. jedno jest pewne- będę uważała, co jem i gdzie...

Gość ann123456
chociaz zgadzam sie takie cos bez toalety i umywalki nie powinno funkcjonowac w zadnym wypadku

Rzeczywiście takie warunki urągają wszelkim normom,przecież chyba nikt nie sika raz na 8 godzin,dziwię się,że sanepid się zgadza na takie "dochodzące"toalety :O Tym bardziej,że w tym sklepie gdzie ja będę nie stanowiłoby żadnego problemu wstawienie tam klozetu skoro wydzielone miejsce już jest :O No niestety ja nie bardzo mogę sobie pozwolić na komfort zrezygnowania z pracy ze względu na brak WC :( Tylko kurcze ja mam nieregularny okres :O

Gość nie mieści mi się to w głowie
ann- wez mi tu nie pierdol głupot, chyba jak podpisujesz umowe to zgadzasz sie na warunki tak? a jak zgadzasz sie oszczanymi łapami ludziom jedzenie podawac, to tylko swiadczy o Tobie:/

Gość załamana matka
co moge zrobić? jasne, że starałam się wstrzymywac jak najdłużej, ale w koncu nadchodzi moment, że sie nie wytrzymuje i co? miec obsikane rajstopy jeszcze gorzej, tym bardziej że jak juz pęcherz pści, to leje mocno i nie sposób tego przerwać.

Gość załamana matka
a ja na przykład nie pracowałam na żadnym zadupiu, tylko wyobraś sobie że w centrum Warszawy. Może i u mnie kupowałas gofry?

Gość zbyniu z wawy
Rutinoskorbin rozwala żołądek, zgadza się.

rozwiazanie jest az jedno: NIE PRACOWAC W TAKICH WARUNKACH! z szacunku do klientow chociażby. dopoki bedziecie dawac soba pomiatac, dopoty beda wami pomiatac. proste. ja osobiscie wolalabym isc sprzatac, niz brudnymi lapami ludziom jedzenie podawac.

Boże teraz już się całkiem załamałam jak powiedziałyście o tym rutoscorbinie :( Najchętniej dałabym sobie z tym spokój,ale już nie chcę kręcic :( Moze jakoś wytrzymam przez 3 m-ce :(

Gość ann123456
to byla aluzja raczej do wlascicieli takich lokali, gdzie warunki pracy uwlaczaja zarowno pracujacym tam jak i kupujacym. Moze Ty znasz kogod kto korzysta z toalety raz na dobe, czy tam dwa. Ja niestety nie. Oczywiscie nie popierwm takich praktyk. Inicjatywa do zmiany powinna wyjsc od wlasciciela. Przeciez dziewczyna na wlasny koszt nie wstawi klozetu.

Gość weozela beja
w Unii Europejskiej nie może istnieć punkt gastronomiczny bez wody i kibelka.Trzeba powiadomić sanepid. Panna podaje lody dzieciom a rodzic nie pomyśli i nie zastanowi się - gdzie ta sprzedawczyni sika, wiadomo za zasłonką i oszczanymi łapami daje dziecku loda albo gofra , a jak sklep to podaje chleb.

My nie pójdziemy to ktoś inny pójdzie,myślicie że to coś zmieni?Zresztą są ludzie którzy nie robią ceregieli z myciem nawet jak mają odpowiednie warunki

inicjatywa powinna wyjść właśnie od pracownic. to nie jest rumunia, żeby trzeba było cicho na dupie siedziec do cholery!

no więc właśnie- dopoki beda tacy ludzie co pojda w chlewie pracowac to na pewno nic sie nie poprawi bo po co:/

A może sanepidowi wystarczy to,że można korzystać z Wc gdzie indziej.Chętnie bym ich sama powiadomiła :O

Gość ann123456
ale w polsce niestety nadal ludzie boja sie o swoja prace, niektorzy dla marnych groszy zrobia wszystko. bywa tak, ze wszelkie wykazanie sie znajomoscia kodeksu pracy spotykane jest z wypowiedzeniem umowy. Nie udawajmy, taka jest rzeczywistosc wielu polskich firm, nie koniecznie tych na "zadupiu".

Gość załamana matka
Powiem ci, że za 10 godzin dziennie stania w tej budce dostawałam 800 zł. Apeluje do was, nie kupujcie gofrów. Mokre chusteczki? A wiesz, jakie sa drogie?

Gość weozela beja
co ta załamana matka jakieś głupoty pisze :-D

wiem, wiem. tak tylko pytam ;) mialam nadzieje. W sumie w najlepszej restauracji nie mozesz byc pewna co sie dzieje na zapleczu. Taka prawda. W Warszawie jakies trzy lata temu, robilam promocje w super knajpie. Zaplecze i kuchnia to byl jeden wielki syf, az sie dziwie ze nas tam wpuscili. wstyd, wstyd. fu. Moze lepiej nie wiedziec. Albo gotujemy w domu

Zalamana jestem :(

szukaj innej pracy. jesli sytuacja Cie zmusza pracuj w takich warunkach ale szukaj czegos innego