Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buleparte

i co ja mam zrobic

Polecane posty

poznalam go na pewnym portalu...on jest na misji pokojowej...miedzy nami jest ponad 10 lat roznicy...on mowi ze mu na mnie zalezy..i ze przyjedzie...ale ja sama siebie pytam ...czy ma to sens? ja jestem po 30..ciagnie nas do siebie....bardzo...czy sprobowac?boje sie ze to zaliczacz...choc on twierdzi ze nie...

sprobuj ale... do momentu az on przyjedzie nie zakochuj sie dziewczyno tylko szukaj dalej ..jak przyjedzie to przeciez nie musisz od razu isc z nim do lozka! pochodzisz obadasz teren i sie okaze nie ma cosie teraz zastanawiac

ale my mamy spedzic ze soba tydzien ...wiec..nie ma sily zebysmy nie wyladowali w lozku...boje sie ze to...cos w rodzaju mezaliansu...on jest mlodziutki a ja...szkoda gadac..bardzo mnie to meczy...

Gość denz
"...wiec..nie ma sily zebysmy nie wyladowali w lozku" no, jesli tak szybko idziesz do lozka z facetami, to czym sie martwisz, czy on chce cie zaliczyc czy nie? jeden w te czy w tamta, nie robi ci chyba roznicy?

codziennie przesiaduje z nim na gg po paer godzin...dzwoni...pisze maile...to trwa juz dobrych pare miesiecy...widzimy sie w kamerce...znam nietylko jego buzie..nie spotykam sie z nikim innym ..czekam na niego...wiec nie pisz ze jeden w ta czy w tamta...chce byc jego..a miotaja mna watpliwosci...roznica wieku..

Gość denz
no tak, nie ma to jak zakochac sie przez neta ❤️ facet w wieku 20 lat nie mysli powaznie o zwiazku, a zwlaszcza ze starsza kobieta. Taka jest fajna do zaliczenia i zdobycia doswiadczenia. Ale pewnie akurat on jest wyjatkiem :P

Gość a ja to...
oj tam, ja tez mam mlodszego :P co prawda poznanego w realu ;) i jakoś wiek nam w zwiazku nie przeszkadza :)

Gość jestes szmatan lachonie
zrób kupe

poczekaj a zobaczysz co będzie, nic nie tracisz...a zyskać możesz wiele❤️... zawsze warto spróbować i to, ze młody to nie znaczy, ze musi od razu myslec tylko o jednym;) na jego miejscu nie chciało by mi sie kilka miesięcy zawracać sobie kimś głowy, tylko po to żeby wskoczyć do łózka...choć rożnie bywa