Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Safari...

Chyba oszalałam...

Polecane posty

Gość Safari...

Chyba oszalałam, że tu to pisze, ale nie potrafie już tak dłużej. On nie daje żadnego znaku, a ja brne w to dalej. O ironio. Coraz bardziej mi go brakuje, a wiem, ze nic z tego nie będzie. Nie wiem, kiedy go znowu zobacze. Nie wiem, jak sobie poradze z zapominaniem. Pewnie nie prędko się otrząsne, ale cóż, czas leczy rany...tylko, że ja nie chce, nie mogę, nie potrafie zapomniec. Czy to oznaka saleństwa?...tak, szaleństwa, z którego tylko sama moge sie wyleczyć...Będzie prosciej jak wytłumacze sobie, że to wszystko jest chwilowym kaprysem a nie sposobem na przetrwanie... I nie chce słów wsparcia i otuchy...sama jestem temu winna... Słowa nagany tez mozecie sobie darowac...przeciez sama wiem...jak boli...

Gość Kasia2727
Nie oszalalas a jesli to ja z Toba .. Bo dzisiaj mijaja mi 3 miesiace a ja dalej stoje tam gdzie stalam .. Dzisiaj wylam 3 godziny w poduszke dlaczego nie napisal glupie halo i co slychac :( ... Im dluzej go nie ma , nie widze tym mi ciezej :(

Gość Safari...
...czy ktoś z was cos takiego przezywa/przezył? Szczerze: nie życze...

Gość Lineczka99
Przerzywam, jest lepiej i naprawdę czas leczy rany dziewczyny! To nie zaden farmazon. W dodatku mi na horyzoncie juz ktos sie pojawil :))) Pozdrawiam cieplutko i zycze duzo sily i wiary w siebie.

Gość Safari...
no tak, ty już go raz "miałaś", a ja nawet nigdy nie miałam go naprawde...pewnie mogłam, pewnie to moja wina... a co do płaczu...zazdroszcze tym którzy potrafia...ja jestem z tych, co płaczą rzadko...gdybym mogła popłakać...może by mi troche ulżyło...

Gość Safari...
dzieki Lineczka99 za słowa otuchy. A ja wiem tylko, że jestem zwyczajnie...głupiutka. Przeciez to nie pierwszy raz mi sie stało, a ja sie niczego nie nauczyłam (pewnie tłumok ze mnie), przeciez normalnie nie jestem głupia, ale w kwestiach uczuć...ta moja chłodna racjonalizacja po prostu jest...nierealna czym bardziej nie, tymbardziej tak...

Gość a moze jedno i drugie
ehh dziewczyny dolaczam sie do was.... u mnie juz minelo prawie pol roku a ja dalej nie moge zapomniec.. zycie jest jednak do dupy

Gość Safari...
no oczywiscie, że nastepny...ale ciągle czekac na nastepny...może sie znudzić...ja wole jechac tym samym... A mój przypadek...no cóz...beznadziejny...ale do tąd jak kot, zawsze, spadałam na cztery łapy...mam nadzieje, że kilka zyc mi jeszcze zostało...

Gość ja tez tak kidys mialam
nawet z nim nie bylam. leczylam sie zniego 3 laa. teraz wiem, z ejestem wolna. i jest ktos nowy, kogo mi brakuje, mam nadzieje, ze bedzie inaczej:), piekniej:) dla nas obojga.chce mu dac zajebiste szczescie i chce tego samego od niego, chce dac milosc i ja dostac, ciekawajestem, czy bedzie nam to dne. powodzenia, nawet nie wiesz jak wiele moze sie jeszcze zmienic:)

Gość Safari...
Czy wy tez kryjecie smutek? Bo ja tak, pewnie już mistrzynią kamuflażu jestem. Nikt nie wie, nikt sie nie domysla...a ja nie potrzfie nikomu sie zwierzyć...(powiecie, że tutaj...no cóż, tutaj do końca sie nie da...a ja az taka ekshibicjonistka nie jestem) Znacie te twarz: zawsze usmiech, zawsze pogodna, zawsze radosna...szczbiocząca...a tak naprawde?...dlatego boje sie, że bede zgorzkniała gdzies w głebi...

Gość Safari...
o własnie: "wolna"... ...a ja jestem niestety (a moze stery), kruchą kobietka o silnej psychice...no i wszystkim sie wydaje, że "nic jej nie będzie", "poradzi sobie"...w sumie tak, ale jakim kosztem wiem tylko ja...

Gość ja tez tak kidys mialam
po mnie zawsze widac co we mnie siedzi, jak cos mnie cieszy, smuci itp. wiec jak mialam takie doly, to chodzialm struta, ech. 🌼

Gość jestes szmatan lachonie
chyba oszalałam chyba oszalałam w tańcu sie zesrałam i w majty nalałam chyba oszalałaaaam

Gość agaaaaa30
mialam tak samo, jak ja tez tak mialam. nie bylam z nim, ale nie moglam sie uwolnic od mysli i tesknoty o nim...zajelo mi to pare ladnych miesiecy.tak naprawde pomoze ci tylko CZAS i BRAK KONTAKTU. na poczatku jest bardzo ciezko, ale to minie. za jakis czas bedziesz do tego inaczej podchodzic. ja nie wierzylam ze to mozliwe, ale za jakis czas sama zobaczysz:)

Gość jestes szmatan lachonie
miałas tak samo aga, też sie w tancu zesrałas? ale dziarsko co? kupa sie rozpryska

Gość Nielotka
teee kozak...rymy masz częstochowskie...z czym do ludzi i pewnie kobieta cie bije...

Gość kobieta mnie bije patelnia
a ja to uwielbiam, wale se konia przy tym a smary bielutkie takie glutki leeeecaaaa az pod sufitu ślad

Gość Safari...
tylko aga, ja niestety kontakt bede miała...i dlatego to jest takie trudne. wiem, że czas leczy rany, ale jezeli troche juz sie otrząsne, a ty nagle on pojawi sie na chwilke znowu, to za kazdym kolejnym "pojawieniem" bedzie mi trudniej...bo juz jest... najgłupsze jest to, ze wiedziałam od poczatku, że z nim bedzie mi trudno...broniłam sie, widocznie za slabo...

Gość kobieta mnie bije patelnia
jak sie pojawi to łykaj mu sperme mała

Gość Safari...
widze, że pokolenie gimnazjum jeszcze nie spi...chlopcy/dziewczynki (razem gimbusy)...out (przy okazji sprawdzimy rozumienie j. angielskiego)

Gość Safari...
...no i znowu...gdyby nie "to coś", to byłabym prawie zupełnie szczęsliwa w życiu;)...ale jak widac, nie mozna miec wszystkiego

Gość Ishaa
no ja tez tak mam...............................................................................................................