Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTANIE DO LUBLINIAN i OKOLIC

DASTROLOG , DIETETYK-Prosze o pomoc

Polecane posty

Witam mam do was bardzo wielka prośbe czy mogli byscie mi polecic jakich gastrologów w lublinie ew w okolicy oraz dietetyków??? bardzoo bede wdzieczna- mam problemy z jelitami i chicła bym pojsc do wmiare dobrego lekarza ktory mi pomoze. DO tych do których chodziłam obecnie nie za wiele mi pomogli- zawsze jedno i to samo slysze jesc zboza i suszone śliwki itp-tylko ze mi to wcale nie pomoga:(( nie załatwiam sie ponad tygg i juz sama nie moge sobie z tym poradzić:( z góry wszystkim dziekuje

Gość muuuuuu
kup sobie czopki bisacodyl - nie ma nic lepszego na zaparcia

Nie bardzo chce sie juz tym faszerowac od doberego pol roku nic innego tylko same jakies tabletki przeczyszczajace, itp a to nie o to chodzi na dłuza mete nie da rady;/ dlatego zalezy mi aby sie dostac do jakis dobrych lekarzy a nie bardzo sie orientuje gdzie mozna sie dosatc do dobrego w Lublinie

Gość ollllllka
pij siemie lniane,ktore kupisz w aptece.Gotuje sie do czasu pojawienia sie"gluta"potem odcedza sie od ziarenek,tyle ze jak trochę ziarenek wypijesz to Cie pogoni az nadto;) Siemie lniane znakomicie działa na żoładek i jelita.też miałam kłopoty z zaparciamy,zniknęły bezpowrotnie;) Do tego "gluta" da sie przyzwyczaic,smakuje jak woda tyle że sie "ciagnie":) Teraz już nie robi to na mnei wrażenia ale poczatkowo było gorzej:) dodatkowo dziala iznakomicie na wyglad cery i włosów.

Gość ollllllka
spróbuj koniecznie zanim nafaszeruja Cię tabletkami.

Gość wKrainieCzarów
Nie znam gastrologa, ale znam dietetyka z Lublina. Dietetycy też zajmują się takimi sprawami. Pan nazywa się Grzegorz Kowaluk, przyjmuje na ul. Królewskiej 8 w Lublinie. Nr telefonu 500 259 770, a mail to isto@isto.pl .

Gość joker712
witam, ja tez korzystalam z usług pana Kowaluka i bardzo sobie chwalę jego profesjnalizm. poprpstu udalo mi sie zrzucic to co chcialam i dlatego jestem zadowolona. nie przybieram teraz na wadze, nie mam efektu jojo czuje sie sie o niebolepeiej. info kontaktowe na stronie www.isto.pl pozdrawiam