Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mtk

PORANNY WZWÓD

Polecane posty

Gość mtk

Zastanawiam się czy mój facet jest wyjątkowy czy większość tak ma...prawie codziennie rano gdy się przebudza ma wzwód;) najczęściej mnie dręczy kiedy ja ledwo widze na oczy i jestem nieprzytomna . I tak do niczego nie dochodzi bo musi wyjść do pracy...

Gość a ile ma lat
maz?

Gość mtk
28 LAT MÓJ CHŁOPAK

Gość a ile ma lat
do dobra chlopak to spoko lepiej :) zawsze ma zwod rano? stan zdrowia ma dobry ? wlosy tez ma nie lysieje?

Gość normalne u faceta
To się nazywa ŚWITANIEC. I "robi się" niezależnie od wieku. związane z dobowym cyklem wydzielania testosteronu. Jak w sobote i niedzielę nie pracuje, to korzystać trzeba.... ;)

Gość superrrrrrrrrrrrrrrrr
moj chlopak tez ma tak ale my sobie ustawiamy zawsze pol godz wczesniej budzik i musimy zwsze to wykorzystac a wtedy i dzien sie calkiem inaczej zaczyna

zdrowy facet tak ma - jak jest wyspany to chyba każdy - korzystać - nawet obudzić się chwilę wczesniej. Seks rano jest najfajniejszy

Gość mtk
ZDROWY CHLOP JAK DĄB, SERCE JAK DZWON HEHE;) prawie zawsze rano a nawet czasem w środku nocy...on śpi bardzo mocno a ja mam problemy ze snem więc wiem ...

Gość mtk
zgadzam się ,że poranny seks jest zaje..sty .Aż chce się wstać;P ale dawno tego u nas nie bylo...

wiec jak ty nie mozesz spac to go wtedy obudz pokochajcie sie i zobaczysz jak zasniesz u mnie pomaga

wiec wez sprawe w swoje rece i zmien to

Gość mtk
jest jeszcze mały proble ...troszke nie możemy się dopasować. On jest mega pobudzony rano gdy ja ledwo co oczy rozklejam natomiast wieczorem gdy ja mam ochotę na igraszki on coś bełkocze przez półsen...to oczywiście nie znaczy ,że się wogóle nie kochamy. Poprostu przez to chyba rzadziej...

to moze zrob mu jakas niespodzianke sexi bielizna swieczki jakis fajny film itd zycie seksualne potrzebuje czasami zmian ja jetem z moim chlopakiem 4 lata juz a do dzis moglibysmy sie kochac zawsze i wszedzie i nigdy nie jest to tylko zwykle bzykanie

Gość mtk
narazie ueszcze mieszkamy z rodzicami więc bujne i fantazyjne życie erotyczne nie wchodzi w gre przynajmniej w domu. Może jak się wyprowadzimy (a to już na początku przyszłego roku) to może wtedy...już się nie mogę doczekać. Nie ma nic gorszego niż mieszkanie z rodzicami albo teściami nie można sobie nago po domu polatać;)

no to racja my mieszkamy sami dltego moze jest inaczej ,ale moze zafundujcie sobie jakis wekeend w hotelu tylko wy dwoje i zobaczysz jak bedzie

Gość mtk
nie musze sobie fundować weekendu chociaż byłoby miło. Wiem na co go stać i czasem jesteśmy sami w domu;) tak jak wczoraj............;)bosko

no to poco nazekasz

Gość a ile ma lat
to sie ciesze ma rano zwod i bez wzgledu na wiek powinnien miec zwod jak bedzie mial coraz rzadziej to pjawia sie problemy z prostata.

Gość a ile ma lat
mam 30 lat apala rano mi stoi codziennie. huj stoi mi w kazdych warunkach nawet po bialym (speedach) ale jak wezme za duzo to jest troszke problem po alkoholu zawsze mi stoi nawel jak jestem zalany fest.

Gość mtk
no to tylko pogratulować i wyrazy uszanowania...

Gość Normalna rzecz
Ja tez tak mam co ranek:) musze se na ręcznym podjechac:P

Gość jak to jetsse kochac
z ranca, kiedy obojdu smierdzi z ust, i cialo jest takie nocne?

Gość a ile ma lat
mtk no to tylko pogratulować i wyrazy uszanowania... dziekuje 🌻 ale raz mialem tak sytuacje ze wdupcyłem 5 ekstazek penis mi stanal dlugo nie musialem trzepac ale nie moglem sie spusic walilem go przez pelna godzine i nic :( ale jak wezme dwie 2 pikeslki to spuszcam sie :)

Gość mtk
tak myślałam , że on to nie wyjątek ;) " a ile ma lat"- jesz piguły, i walisz konia? hehe no to niezła rozkminka w głowie...bezsens

Gość saphirre
chyba ida najpierw umyc zeby...

ta?myja zeby? jakos nie chce mi sie w to wierzyc:D

Gość saphirre
A to niby dlaczego? My tak robimy jak mamy ochote zrobic to rano. Nie wyobrazam sobie chuchac na faceta bez umycia zebow.

ta? to dobrze, ja tez sobie tego nie wyobrzam, calowac sie z takim oddechem.

to jak ci rano z buzi smierdzi to moze warto zaprzyjaznic sie ze szczoteczka i pasta i jak najszybciej odwiedzic dentyste

Eh... Jak mnie rano wacek oddaje honory to patrzę na to jak na oznakę zdrowie - jak by było inaczej to by było nie tak. Ale wacek pełni wartę tylko jak się wyśpie w miarę - bo jak jakoś super wczesnie muszę wstawać to jakoś jeszcze obaj śpimy :D 100%, że seks z samego rana jest zajebiaszczy... jak nie chce się iść ząbków myć to zostawić sobie tiktaczki na szafce nocnej i problem z głowy :)