Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pietnastolatkaelka

mam figure jak dziwoląg...

Polecane posty

Gość pietnastolatkaelka

mam 171 cm wzrostu, waze 54... mam chude rece i nogi, biust normalny choc coraz nizej hehe... niestety mam strasznie oblany tlusciutki brzuch i ogromne boczki... zadnego wciecia w talii.... jak udaje mi sie troche zrzucic mimo cwiczen na talie to chudna mi nogi, rece.... czy nigdy nie bede miala ladnej figury z wcieciem w talii?? mam 23 lata ilez mozna czekac

Gość mam racje tak tak
ja mam 170cm wzrostu, waze 59 a rece mam jak patyki, komicznie to wyglada, nie wiem czemu rece mi nie tyja :D

Gość Ciam__
no jak nie masz talii to raczej juz miec nie bedzesz :( A ja mam :DDD

Gość mam racje tak tak
jesli taka masz budowe to jej nie zmienisz, mozesz modelowac cialo tu i owdzie ale piorunujacych efektow sie nie spodziewaj, taka Twoja uroda i sie zaakceptuj, masz super wage :)

Gość Ciam__
Ja tez mam rece patyczaki przy 177 i 51 kg .. ;(( Muszee przytycc .

Gość pietnastolatkaelka
no tak wy tak mowicie... ale zdarza sie ze slysze czesto głupie komenatarze... typu: ładna dziewczyna ale figury nie ma za grosz.... ostatnio modne sa tuniki wiec zaczelam je nosic bo fajnie w nich wygladam.... sprawiaja wrazenie szczuplejszej w talii.... tylko problem jest taki ze nie moeg nosic nic obcislego... bo zaraz moje boczki stercza... a na brzuchu fałdy ... zreszta ta falde bym zniosla... ale w miejscach gdzie powinno byc wciecie jest tluszcz,... jego bym sie chciala pozbyc...

Gość pietnastolatkaelka
jak to jest mozliwe ze warzac tak malo... majac nogi patyki, rece patyki... plaska dupke... mam to okopienstwo na sobie... mam kompleks... wydaje mi sie ze kazdy to zauwaza tak jak ja... chyba zaczne chodzic na czarno ubrana

Gość mam racje tak tak
moze na basen sie zapisz? albo aqua-fitness

Gość Ciam__
rób może " brzuszki " . ja nie uważam tego że ktos nie ma talii za tragedie . Pełno dziewczyn ma taki sam problem .

Gość pietnastolatkaelka
robie brzuszki... ale wiecie jak to jest.... troche sie pocwiczy nie ma efektow to sie odrzuca.... ale zaczne znowu.. a jelsi chodzi o basen to bardzo lubie plywac ale niestety nie moge.... mam zapalenie przydatkow czesto i nie moge ochladzac miesc intymnmych

Gość mam racje tak tak
na aqua aerobiku woda jest dosc ciepla, to moze zwykly aerobik? tam sie robi duzo brzuszkow i nie ma przepros, wszystkie cwicza to i Ty musisz, latwiej o samodyscypline :)

Gość pietnastolatkaelka
ja myslalam o takim aerobicu brzuch uda posladki.... i chyba na to pojde.... ale narazie pocwicze w domu z plyta hehehe

Gość mam racje tak tak
polecam aerobik, jak chodzilam to po miesiacu widzialam roznice w ciele

Gość mam racje tak tak
i nie zniechecaj sie, nie ma efektow od razu

Gość ja szukam juz
a na czym polega aqua aerobic? czy moga na niego chodzic osoby nie umiejace plywac???

ja nie umiem plywac a chodze :) zakladaja Ci pas wyporowy na brzuch i na nogi takze nie utoniesz na pewno :)

Gość takie
pokręć hula hop może wyrobisz trochę talię

ja za to mam za duze wcięcie , jestem cła szczupła, dupy prawie wcale, piersi średnie C, nogi szczupłe, ramiona, plecy , rece, ale w tali jakby mnie ktoś wyrzeźbił, mi sie to nie podoba