Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka sukienka na

jaka sukienka na niska i pulchna?

Polecane posty

Gość jaka sukienka na

mam 155 cm wzrostu, bardzo duzy biust 110 w obwodzie, brzuszek po ciazy, szczuple nogi, jaka sukienka na wesele bylaby dla mnie dobra?

kurde, mam ten sam problem, mam 161 cm wzrostu, duży biust i duży brzuch, nogi są ok i zastanawiałam się nad jakąś sukienką odcinaną pod biustem, taką jakby bez talii, żeby nie zaznaczać brzucha, ale nie wiem, czy nie wyjdę na tym jeszcze gorzej :/

Gość jaka sukienka na
tez wlasnie myslalam o czyms takim , ale boje sie, ze tak jak piszesz wyjdzie jeszcze gorzej...

a ja mam jeszcze taki problem, że na udach i na ramionach ma rozstępy (pamiątka, po szybkim wzroście w podstawówce), więc jeszcze to chciałabym ukryć :( kurde, nie lubię wesel :/

Gość jaka sukienka na
chyba tak, zaraz tam tez napisze

Gość odcinaną pod biustem
jak macie szczupłe nogi... ja mam za to mały biust a grube nogi i uda + brzuch po ciaży na dodatek jestem niska i jak szukam spodni jeansowych to wszędzie spodnie biodrówki z których wylewa mi sie wszystko buuu :( co ja mam nosić wszystko za małe :( musze kupić jakieś praktyczne kilka tanich ciuchów na jesień/zime ale co ja powinnam nosić żeby ukryć brzuch i wyszczuplić choć optycznie nogi?? Góra w rozmiarze 36 a dół 40/42 więc wyobraźcie sobie..

no to u mnie odwrotnie :):) ale ponieważ też mam spory brzuch, to wiem, że ciężko kupić spodnie, chociaż ja ostatnio kupiłam parę par w reporterze, więc może też tam zajrzysz?

Gość odcinana pod biustem
a w jakiej cenie mają spodnie no i czy zakrywaja brzuch? Bo kasa mnie ogranicza a w czyms trzeba chodzic

ja kupiłam te spodnie po 30 zł, bo z wysprzedaży, to było jakieś 2 tyg temu no i są to spodnie, które zakrywają brzuch, czyli nie biodrówki, tylko takie normalne :)