Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Straszna Zazdrośnia

Zazdrosna o jego byłe...

Polecane posty

Gość Straszna Zazdrośnia

Jesteśmy razem prawie rok. Ja mam 21 lat, on 25. On jest moim pierwszym, ja jego czartą i w tym jest problem. Może to irrajonalne ale jestem zazdrosna o te jego byłe. Zastanawiam się jak spędzał z nimi czas, czy miał lepsze czy gorsze relacje, niż ze mną, czy w łóżku było mu lepiej z nimi itd. Jak o tym nie myślę to jest ok, ale wystarczy głupie słowo, wspomnienie i juz spadam twardo na ziemie. Np ostatnio żartowaliśmy coś na temat prezerwatyw i opowiedział jak to kiedyś jechali na wakacje i w sklepie przy kasie wysypały mu sie prezerwatywy z portfela. On chciał mnie może tym rozśmieszyc, opoiedziec jako zabawna anegdotkę, a ja straciłam humor. Od razu przypomniałam sobie, że były inne przede mną, że to co dla mnie takie wyjątkowe, pierwsze ( seks, wspólne wyjazdy,wogóle związek) to dla niego tylko powtórka z rozrywki, coś co już miał i przeżył z innymi. Po prostu nie czuję się wyjątkowa, jakoś mi smutno z tego powodu, że jestm tylko kolejna dziewczyną, że wcześniej innym też mówił, że kocha itd. Macie tak samo? Jak z tym walczyć?

Na szczęście nie mamy tak... Możesz tak dalej się zachowywać, ale jeżeli na każdy jego dowcip będziesz się obrażała i wkręcała sobie filmy, to się nie zdziw jak on się zmęczy

Gość Straszna Zazdrośnia
Ale ja sie nie obraziłam na niego. Mówię sobie cały czas, że wcześniej mnie nie znał, a dziwne by byłożeby facet przez 25 lat nie miał żadnej dziewczyny. On zresztą nie wie o tej mojej zazdrości... Nie okazuję tego, ae sama się z tym męczę :(

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
męczysz się bo chcesz...sama wkręcasz w swojej głowie przykre myśli...kobieto to jest Twoja głowa i od Ciebie zależy o czym ona myśli. ciesz się tym ze facet Cię kocha i ze jesteście razem, bo jutro może już go nie być, bo los może Ci go zabrać. nie marnuj dziś na debilne myśli o byłych, a ciesz się tym co masz, bo jak on jutro zginie pod kołami rozpędzonej ciężarówki to jak się będziesz czuła wiedząc jak sama zniszczyłaś i zmarnowałaś ostatni dzień gdy on był z Tobą? ps. masz w życiu za mało problemów że musisz sobie wyszukiwać?