Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rewolucja w salonie

Kolor wlosow a zwiazek..............-----------------........

Polecane posty

Gość Rewolucja w salonie

jak to u WAS jest, czy Wasz partner ma taki sam kolor wlosow jak Wy czy tez inny? zauwazylam, ze np brunetom podobaja sie blondynki, ale wiaza sie w przewadze z brunetkami, a blondynom podobaja sie ciemne brunetki.....

Gość yjtkuykyhtg
a skad takie wnioski? ale przyznam ze najlepiej wyglada jak para ma taki sam kolor wlosow :D

Gość jeśli dobrze zrozumiałam
za bardzo wydumana ta twoja teoria

Gość Bestia...
kuzwa w polsce ferie czy co..ze dzieci zadaja durne pytania:P

Gość yjtkuykyhtg
heheheh nie no moze nie az tak ze platynowy blondyn :D ja mam ciemne wlosu i zawsze mi sie wydaje ze jakbym miala blondyna to by wyszly rude dzieci:):)):

ciekawa teoria i u mnie można powiedziec, że sie sprawdziła :) mój mąż blondyn ja brunetka :D

Gość genetyka- badania
brunetka zwraca uwage blondyna odmiennoscia, przykuwa uwage, ale tak samo jak np ciemmnoskorzy ludzie, ktorzy wiaza sie z ludzmi bialymi, chodzi o wizualne walory, ale trakze a nawet przede wszystkim o genetyke i mieszanie genow. ludzie dobieraja sobie partnewrow jak najbardziej roznych od siebie pod wzgledem wygladu, bo podswiadomie to zapewnia zdrowe potomstwo do czego zostal stworzony czlowiek>? do rozmnazania ;) :)

Gość Sylvie34
no wlasnie, ja tez tak zawsze myslalam, ze jak ja jestem blondynka, naprawde jasna i naturalnba, to moje dziecko, ktorego ojcem jest Hiszpan, brunet, ciemna karnacja, bedzie rudowlose i nie wiem, co o tym myslec

kolor włosów dziedziczy sie genetycznie więc dziecko blondynki i bruneta będzie miało zapewne czarne włosy- zwycięzy silniejszy gen, no chyba że rudy był dziadek, babka, sasiad czy sasiadka:P

ani u mnie ani u męża w rodzinie nie było rudej osoby. a mnie się marzy, żeby moja córa miała czarne kręcone włoski - ale nie ma po kim 😭 zapewne będzie miała takie mysie włoski ew. jasny brąz

Gość Brunet z piekla rodem 28
jestem macho i kobiety mi wybacza, ze blondynki rzadza w lozku moim

Gość ja blondyna
lubie blondynów, ale miałam samych brunetów..... Czyli potwierdzam teorię! ;-)

ja mam ciemne włosy, mój mężczyzna też. kolor włosów chyba nie ma większego znaczenia w wartości związku;) a o gustach się nie dyskutuje.

Gość kokodzambol
ja jestem szatynka, podobaja mi sie przewaznie ciemni. ja podobalam sie zrowno blonydnom jaki brunetom, wiec to lipna teoria.

Gość frwfwre
taka teoria już wcześniej została potwierdzona naukowo: mianowicie że najtrwalsze i najbardziej udane związki tworzą osoby fenotypowo zbliżone do siebie no i u mnie w związku to się sprawdza, w tym co do koloru włosów: jest ten sam

Może coś w tym jest:P Ja byłam z blondynem, sama mam naturalnie prawie czarne włosy i nie udało się:P

Gość whiskers
Teorie teoriami, albo wybieramy partnera podobnego do siebie albo skrajnie odmiennego...a czasem nawet podobnego do własnego ojca czy matki... Myślę że tak właśnie wybrał mój facet, jego matka jest puszystą blondynką ;-)

Gość dupeczkamniammmmmmmm
podobno gdy facet ma siostre blondynke to podobaja mu sie brunetki. jak ma brunetke to podobaja sie blondyny nieszczesne. a jak nie ma siostry to jest gejem haa