Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate_22

Iśc już do lekarza?!

Polecane posty

Gość Kate_22

Jestem w ok. 5 tygodniu ciązy i nie wiem czy poczekać z pójściem do lekarza, wizyte mam zamówioną na 13 października, ale mój mążtwierdzi ze powinnam iśc juz teraz...

Gość malalalallaall
poczekaj do wizyty jak bardzo sie martwisz to zrob sobie usg bedziesz wtedy wiedziala czy wszystko ok.lekarz i tak skieruje cie na usg.

Ja poszlam w 4 tc dostalam witaminy, ktore potrzebuje kobieta w ciazy min. kwas foliowy. Mozesz isc, aczkolwiek nie wiem jak tam u Was jest z kartami ciazy, u nas w przychodzni zakladaja dopiero od 6 tc

Gość Kate_22
znajomi podpowiadają mi zebym poszła na usg dopochwowe to okresli dokładny tydzien ciaży....chciałabym isc tez na zwolnienie bo pracuje w przedszkolu i nie daje sobie rady, ciągle mam mdłości a poza tym boje się ze zaraze się czyms od dzieci którymi się opiekuje, czy lekarz da mi zwolnienie?

Gość dddddeeeee33333333
Z USG jeszce poczekaj, natomiast jak zle sie czujesz to idz do lekarza, powinnas dostac zwolnienie.

ja też mam ten sam problem wychodzi mi z kalkulatorow internetowych skonczony 5 tydzien i nie wiem kiedy isc do lekarza pracuje w szkole gimnazjum chce pracowac na razie prawie zadnych objawow oprocz tego ze czasem mi slabo jest nie wiem czy isc na zwolnienie

Gość ja sie znam
lepiej idż już teraz do lekarza i zapytaj się o to zwolnienie, dzieci w przedszkolu mogą przywleć jakąs chorobę zakaźną, choćby głupią ospę, a to może być bardzo grożne.

pamietacie dziewcznyny o tym, zeby jak najszybciej powiedziec swojemu pracodawcy o tym, ze jestescie w ciazy. Nie bedzie zaskoczony, kiedy przyniesiecie mu zwolnienie :) Dlaczego? Otóz, jak sie jest w ciazy, to pracodawca placi wam 100%. jesli jednak nie chceci mu nic mowic, to idziecie do zwyklego lekarza i tez na pewno wam da zwolnienie, ale bedzie 80%.