Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate_22

jak wyrabiać sutki?

Polecane posty

Gość Kate_22

nie wiem jak mam wyrabiać sobie sutki, aby po porodzie mniej bolało?

Gość piersiiii
popros swojego partnera o masaz piersi moj mi robil codziennie i maly nie mial problemu z zassaniem piersi.

Gość piersiiii
mozesz tez delikatnie draznic sutki recznikiem frotte:) naprawde polecam.

Gość eee ja nie wyrabialam
i bylo ok

Gość ile tematów jeszcze dziś
założysz? ;)

Gość Kate_22
już się martwie o sutki, bo tak bardzo mnie bola piersi, ze nie dam masować ich mojejmu mężowi, sama nie moge ich dotykać....a to dopiero 5 tydzien.

Gość gryyy
nie ma potrzeby masowania sutek . Nic to nie daje a moze zaszkodzić bo masaż powoduje wydzielanie oksydocyny ...

Jesli moge cos poradzic, to najlepiej zostaw teraz piersi w spokoju. o normalne, ze cie bardzo bola. Mnie tez na poczatku bolaly. Zgadzam sie rowniez z tym, ze draznienie piersi powoduje wydzielanie hormonu - oksytocyny, ktory jest odpowiedzialny za skurcze macicy. Skurcze w twoim wypadku teraz, jak i w polowie ciazy sa nie wskazane!

Gość ciekawababa
słuchaj! ja to ci proponuje zostaw ty ten komputer i do lekcji zmykaj. najpierw pytasz jakie przedszkole wybrać dla swojej 5 tygodniowej fasolki a potem piszesz że sama w przedszkolu pracujesz wkurwiasz mnie tylko tymi debilnymi tematami. Przestań dupę zawracać i spływaj jak nie masz nic mądrego do powiedzenia

sluchajcie jesli boicie sie o swoje sutki czy malenstwo wa nie pogryzie i czy wogole dacie rade karmic polecam kaptirki na sutki kupuje sie je w aptece one sa przezroczyste i wygodne w uzyciu.ja mialam problem z karmieniem mojego malego bo...wydawalo mi sie ze moje sutki sa ok ze sa duze i wogole a okazalo sie ze mam wklesle sutki chyba musialanym z cyckami stac na mrozie zeby byly wielkie wiec polozna polecila mi te kapturki sprawdzily sie w 100% cena okolo 15-20 zl

Gość mojee
A ja draznilam swoje szorstkim recznikiem, sa mocno wystajace i twarde tyke ze bola mnie i sobie je troche poranilam, zrobily sie strupki....boje sie...