Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no załamka

zawiedziona podejściem lekarza ginekologa, szukam specjalisty!

Polecane posty

Gość no załamka

może powinnam pisac na uczuciowym ale chodzi mi o lekarza -ginekologa, u którego lecze sie od 17 roku życia z powodu nieregularnych miesiaczek, denerwuje mnie juz jego podejscie, leczenie jest bezefektowne:( ile to w ogole jest leczenie... 6 la temu powiedzial, ze to pco.. lh za duze, obraz usg charakterystyczny, wiec wywolanie i antykoncepcja - zle znosze tabletki :( teraz sie uczepil prolaktyny a jest w normie tylko prolaktyna po mtc jest nieznacznie podniesiona wiec on sugeruje hiperprolaktynemie, ale ja znow mam nieprzyjemny efekt uboczny (drżenie rąk) po bromergonie wiec nie mam zamiaru wykupic tej recepty... zreszta i tak mi sie nie skracaja cykle:( nawet mnie nie przestrzegl w mlodosci, ze nie mozna stosowac jednoczesnie bromergonu i antykoncepcyjnych... strata 6 lat! ale nie mialam wyjscia, poleccie mi kogoś kto zna sie na tych problemach i Wam pomogl - Katowice i okolice! Prosze, bo juz brak mi nerwow, szkoda mi czasu i pieniedzy :(

Gość no załamka
nigdy nie zalecil zbadania testosteronu, estrogenow, nawet profil tarczycowy niecaly jedynie tsh jakby nie slyszal o postaciach subklinicznych nadczynnosci i niedoczynnosci kiedys brnal w to pco, a teraz czuje sie jakbym znow byla w lesie, nie mam mlekotoku standardowo lh, fsh, prolaktyna, prolaktyna po mtc, tsh załość

najmilsza zdenerwowana kobieto! Tak kobieto. Bo diagnozę postawisz sobie sama. Ale dopiero wtedy gdy oczyścisz swój organizm od tych zbędnych farmaceutyków ktore połykałaś. Daj swojemu ciału szanse!. To co przez 6 lat w nim psułaś - raczej ten konował niszczył - niech organizm sam zregeneruje. A wiec nie bierz niczego! jesteś na tyle młoda, ze się to uda. Precz z chemią. Odżywiaj sie zdrowo - jak nie wiesz jak to napsiz do mnie ja pomogę. I znów bedziesz zdrowa bez rozregulowania organizmu. Pozdrawiam Głowa do góry - będzie dobrze bez ginekologów.

Gość ja sie znam
Idz do poradni w katowicach ligocie, tam się zajmują endokrynologią ginekologiczną. Jeśli zajdzie potrzeba skierują cię na oddział i dokładne badania.

oczywiscie to znana i dobra z renomą Klinika. Masz nareszcie wybór. Ale za kilka lat wspomnisz moje słowa. Powodzenia!

Gość no załamka
ja się go nie słucham zawsze i chwała Bogi nie trułam się tymi prochami tych 6 lat całych, ale dzis juz przeszedl samego siebie, kiedys poswiecal wiecej uwagi... a dziś niedośc ze wizyta expresem to jeszcze podniosl cenę ! i widze, ze sie zepsul... nie sadze, by dieta zdziala cuda ale moze jakos wspomoze, a czy Ci lekarza z tego szpitala przyjmuja też prywatnie? jestem niecierpliwa :)

Gość ja sie znam
na pewno część tak, masz tam nazwiska podane, sprawdz na necie czy maja gabinety

Gość gosiaczekrrrrr
mieszkasz w katowicach?????????????/ wiec pewnie ginekologow jest na peczki!!!!

Gość no załamka
nie mieszkam w Katowicach ale po części jestem z nimi związana, inaczej nie stała bym w miejscu! dziekuje za informacje:)

Gość ojciec in spe
nie mieszkam w Katowicach ale po części jestem z nimi związana, inaczej nie stała bym w miejscu! dziwne rozumowanie....jak ktoś nie jest związany z Katowicami to stoi w miejscu?

Moim zdaniem dawno powinans miec skierowanie na oddzial i zostac porzadnie przebadana!!

Gość no załamka
prawdziwie polska przywara czepianie się ! Katowice sa aglomeracja w ktorej moge znalezc zrodlo moich problemow i dojsc o co kaman, bo jest tu Akademia Medyczna, wiele szpitali wiec jak mam nadzieje i specjalistow a pochodze z mniejszego miasta, w ktorym marka nadaje sie komuś juz tylko za to, ze przychodza do niego pacjenci! nie interesuje Cie moj problem to nie interesuj sie mną i moim rozumowaniem, bo w glowie mam bardziej poukladane niz Ty skoro wcinasz sie na temat i tylko potrafisz pomoc tylko docinasz!