Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukacz jeden

gdzie szukac kobiety na stale

Polecane posty

Gość szukacz jeden

czytam te forum i co widze nie karzecie siedziec na forum tylko wychodzic z kim?, ze znajomymi ktorzy maja swoje zycie rodzinne, z kolezankami ktore sa zajete, z kolegami ktorzy albo pieniedzy albo czasu nie maja- a jesli maja to gdzie isc, do klubow gdzie dziewczyn pelno ale takiej na stale raczej sie tam nie znajdzie gdzie wychodzic juz mnie to wszystko w...wia

A co to za różnica czy na stałe, czy nie Chyba gdzie w ogóle znaleźć kogoś? :) JA nie wiem na przykład :)

Gość szukacz jeden
do pubu sam? nie bardzo portale, moze i tak ale wszyscy chrzania zeby wychodzic to sie pytam

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
na kursie językowym na zajęciach z tańca, lepienia z gliny, malowania, fotografowania czy czegokolwiek co Cię interesuje

no ogolnie wszedzie mozna kogos poznac. Ja zawarlam znajomosci miedzy innymi w: tramwaju na przystanku w kosciele na pielgrzymce tradycyjnie w klubach czy dyskotekach (choc na disco to nie polecam bo sami debile sie dostawiali wiec wiekszosci pozwalam tylko postawic mi piwo i zwiewalam:))) w pubie na wakacjach na plazy

Gość szukacz jeden
sissy, w sumie racja, tylko ja bym chcial taka na stale-konkretna, madra, ladna nie na noc, chociaz to wchodzi w gre jednak o czyms bym chcial z ta kobieta rozmawiac przed i po :-)

Szukacz... ja też moge sobie zadać to pytanie: gdzie? W pubie? próbowałam... nikłe znajomości, lekkie i bez przyszłości, w pracy raz, nie wyszło, portale randkowe... kiedyś dawno, ale szybko mnie znudziły, przestraszyły... więc gdzie? Takimi sprawami rządzi przypadek? nie wierzę w nie. Pwenie spotkasz ją w najmniej oczekiwanym czasie miejscu... Powodzenia:) P.S Zostały jeszcze koleżanki kolegów, żon kolegów itp...:)

Gość szukacz jeden
tramwaju - rzadko bywam na przystanku- tez w kosciele- ostatnio tez na pielgrzymce- nie bywam tradycyjnie w klubach czy dyskotekach (choc na disco to nie polecam bo sami debile sie dostawiali wiec wiekszosci pozwalam tylko postawic mi piwo i zwiewalam -- tez mam podobnnie sami dziwni ludzie w pubie- moze na wakacjach na plazy- raczej sam nie jezdze tylko z kims a jak z kims to z kobieta

Gość szukacz jeden
otulona - nie chce mi sie czekac krople do oka kiedy mi sie nie chce samemu, ja mam potrzeby i seksulane i intelektualne

Gość juz nie szukaj
tutaj jestem :classic_cool: 🖐️ :D

Do pubu czy na wakacje mozesz zawsze wybrac sie z kolega. dobra opcja tez jest spacer w parku (choc tutaj musisz byc ostrozny bo ja bedac w parku boje sie gwalcicieli, onanistow i zlodziei i co co sie do mnie przyblizaja to dla mnie sa jakby potencjalni zboje).

To czego Ty chcesz? na wakacje jeździsz z kobietą, więc w czym problem? Chyba, ze przed wakacjami masz kobietę, a po wakacjach już nie, a teraz szukasz na kolejne?;) Sorki za sarkazm, ale tak mi się skojarzyło po Twojej wypowiedzi:)

Gość jak taka mialeś
to szukaleś wrazeń gdzie indziej

Bo on pewnie szuka kobiety by z nia pojechac na wakacje, po wakacjach rzuca i znow rozpoczyna szukanie by moc pojechac z jakas nowa na kolejne wakacje:))

Gość Hmmm.....................
www.mydwoje.pl - zajmie ci okolo godziny na wypelnienie wszystkiego ale polecam - to nie chlam typu sympatia czy cos

Gość np. w pracy
Ja tak poznałam mojego faceta :] - na spacerze - na basenie - na wyprawie rowerowej - na jakimś kursie - pub, club - przystanek - net - ogólnie to wszędzie tylko trzeba mieć oczy szeroko otwarte ;P

Hehehe, gazeta, widzę, że takie same spostrzeżenia jak ja masz:) Szukaczu... oj coś małym lenistwem i znudzeniem zalatuje... a wysil się trochę... fajne kobiety same nie przychodzą:P

Gość szukacz jeden
krople - dawno nie bylem na wakacjach :-) biuro m -- odpada gazeta - nie robie tak hmm..,. sprobuje nieznany - jeszcze nie ale widze ze wszyscy mowia ze to nie miejsce

Gość szukacz jeden
krople- leniem nie jestem, aktywny czlowiek ze mnie

Szukacz, kafee to m-sce jak każde inne:P poznałam tu pare fajnych ludzi z którymi do dziś mam kontakt:)... faceta kiedyś też, ale mizoginiztą się okazał, acz z początku fajnie było:)

Moja siostra wypatrzyła sobie męża w Kościele :D Przychodził na tą samą godzinę co Ona, co niedzielę spóźniał się i bez większego skrępowania wchodził głównym wejściem , nigdy nie dawał na tace nawet jak ksiądz pod nos mu podstawiał ;) i tym zwrócił Jej uwagę. Po którejś mszy, gdy wychodził z Kościoła podeszła do Niego i tak się zaczęło.