Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukacz jeden

gdzie szukac kobiety na stale

Polecane posty

A do koleżanki, która negowała możliwość poznania się na necie - ale o so chozi? Gdzie Ty widzisz problem? Ci z netu to niby gorsi czy jak?

"Pola, czy Ty czasem nie mieszkasz na Targówku?" Nie, a mój nick wygląda tak jakby nalezał do mieszkanki Targówka? Dlaczego? Wnuczko, w sumie masz rację, jakoś nei przemyślałam tamtej wypowiedzi, bo ja tez nie martwię się na zapas i nie utrzymuję znajomości z powodu ewentualnych korzyści, które bede mogła z nich czerpać w przyszłości :) Szukanie, naprawdę zaobserwowałeś takie zachowanie, czy żartujesz? :)

Twój nick wygląda tak, jakby była szansa na to, że masz na imię Aleksandra. Znam jedną Aleksandrę z Targówka, która ma wyjątkowo zbliżone poglądy do Twoich i stąd moje pytanie :)

Gość zws
szukanie mnie glowa rzadko boli

Szukanie, No to Ty jesteś dobrze przygotowany merytorycznie :P Dodatkowo domyślam się, że tutejsze zainteresowanie płci przeciwnej Cię nie interesuje skoro postanowiłeś zacząć się tłumaczyć w stopce ;-)

Oj, nie możesz być taki elastyczny, bo kobiety Cię wykorzystają, a potem w odstawkę ;-)

Niestety, aż tak błyskotliwa nie jestem. Jakoś tak obstawiam, że w tej chwili wszystkie to widzą :D

Szukanie, w takim razie widzę, ze ja nawet przeciętnie błyskotliwa nie jestem skoro ja z taką dosłowna percepcją, a więc nie zobaczyłam w tej zmienionej ramówce uatrakcyjnienia ;-) gg, Oczywiście, że ja nie wykorzystam i nie rzucę :D ;-)

Gość Młody ja
Pola zaprosisz mnie?:)

Mlody, jasne, czuj się zaproszony :-) Przderozwodnik, chcesz przyjść na ślub, czy o czym konkretnie mówisz? gg, Zaręczyny jak najbardziej, zorganizuj to jakoś, bo ja nie mam do tego głowy ...

Skoro nie mam do niczego głowy to sam zdecyduj, chociaż byłoby miło w kierunku coś oryginalnie skromnego :D

Gość doo
ja takze jestem sama od pół roku ale u mnie są dzieci także nie mogę latac po dyskotekach i szukać bo jak znajdę to i tak dzieci go odstraszą

Gość Markowa kobieciarnia
Może już ktoś wcześniej o tym napisał, ale najlepiej w dobrych, markowych kobieciarniach :)