Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgfg

NASZ WYGLĄD

Polecane posty

Gość sdgfg

wiem,że to nie forum na taki temat ale może ktoś odpowie :P Bo ja mam takie pytanie. Jak to jest z naszym wyglądem? Podobno słyszymy siebie inaczej niż inni nas słyszą,a widzimy się tak samo czy też inaczej? Bo np przeglądam się w lusterku i podobam się sobie,uśmiechne się z ząbkami też się sobie podobam w LUSTERKU,ale kiedy uśmiechne się znów pokazując ząbki i zrobie sobie zdjęcie to wyglądam tragicznie! WIęc ja to jest z tym naszym 'wyglądaniem'?

Gość róznie alee
daj zdjęcie to Ci powiem :-)

Gość bruneteczka 17
hej no wiec powiem Ci tak ze to jest zwykla niefotogenicznosc:)i uwierz w siebie bo napewno jestes sliczna:)a to ze na jakims glupim zdjeciu niewychodzisz ladnie to mnie to w dupie;]ja mam podobnie na zywo jestem bardzo ladna a na fotkach wychodze tak sobie:)tzn na tych z nieoczekiwania:)natomiast mam pare genialnych zdjec ktore sama robilam:)poozdrawiam:)

Gość sdgfg
bruneteczka czyli inni widzą mnie tak jak ja sama widze siebie a nie tak jak wychodzą zdjęcia na aparacie? :)

Gość róznie alee
bruneteczka 17 otóż jest odwrotnie. jak "pozujesz" to może i wyglądasz ładnie ale to nie jest wygląd, z jakim spotyka się otoczenie na co dzień. normalnie wyglądasz tak jak na fotach z zaskoczenia, bo to twój naturalny wygląd. sama możesz sobie robić zdjęcie w odpowiedniej pozycji, pod odpowiednim kontem i z odpowiednią miną. na co dzień tym nie sterujesz

Gość gsfdgfdsgfds
ja na zdjeciach brzydko wychodze, okropnie :| a jakos mówia ze jestem ładna. jak to wkoncu jest?

Gość sdgfg
widze,że dużo osób chce wiedzieć coś na ten temat ;PP

Gość róznie alee
1. okłamują cię 2. to co dla ciebie jest "okropne" innym się podoba