Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeejjjj

Kto szybciej kopie?

Polecane posty

Gość eeeeeejjjj

Jak w tytule, kogo ruchy mozna szybciej wyczuc chłopca czy dziewczynki?

Gość eeeeeejjjj
mnie w pierwszej ciazy zaczeło kopac w 15 tygodniu

Gość chłopcy chyba

Ja ruchy synka poczułam w 20 tygodniu(pierwsza ciąża) a teraz ma być córeczka i ruchy poczułam w 17tc,ponoć wieloródki wcześniej wyczuwają ruchy dziecka

Gość eeeejjj
No własnie, ale jak to jest w tej pierwszej ciazy, skoro poczułam ruchy juz w 15 tygodniu to znaczy ze bede miała synka?

Gość a co to ma do rzeczy
na podstawie szybkosci kopniec nie da sie stwierdzic jaka to płeć . Co za zabony . Ja bylam 2 razy w ciazy kazde inaczej kopało - pierwsze słabiej i rzadziej a drugie mocniej i czesciej . i mam dwie coreczki .

Gość eeeeejjj
chodzi mi o to ze raz słyszałam ze chłopcy zaczynaja kopac wczesniej, dlatego pytam jakie byly wasze obserwacje

Gość vhvhvvhhv
jak sa ruchy po lewej str to chlopiec jak po prawej to dziewczynka

Gość co za bzdurne baby z Was
po lewej dziewczynka a po prawej chlopak skad takie głupoty bierzecie . Po ktorej stronie kopie dzidzius nie decyduje płec tylko jak jest ono połozone gdzie ma nozki i rączki . Wierzycie w takie bzdury . Nawet usg bywa omylne co do płci ...........

Gość eeeeejjj
ale mi nie chodzi po której stronie tylko w którym tygodniu, czy jest udowodnione ze chłopcy szybciej zaczynają?

Gość Nie Pale Bo Nie Lubie
a zgagi nie masz? bo jak masz to dziecko sie urodzi z wlosami....poza tym radze obserwowac brzuch jak jest taki jak pilka to chlopak a jak bardziej "rozlany" to dziewczynka....acha i pamietaj o tanczeniu nago w deszczu w trakcie pelni i wypicu eliksiru ze skrzydelek nietoperza....hahahahhahaa jakie gupie sa te baby .... na USG idz Ty.... biedne dziecko jaki mu przyklad dasz jak juz teraz taka ciemnote i zabobon prezentujesz?

Gość o co chodzi w tym
szybciej kopie Pan Dawid beckham- zgadłam ? A przewidziano w ogole jakąś nagrode ?