Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dommmmmi

śniło mi sie że urodziłam synka, Czy to sie sprawdza???

Polecane posty

Gość dommmmmi

Dodam że jestem w ciazy.

Gość smierdzi i smierdzi
tak sprawdza sie , wyobraz sobie ze geny i cala reszta nie mają z tym nic wspolnego. Plec zalezy tylko od czestotliwosci kopniec i tego co nam sie sni wiesz:)

Gość mnie sie sniło
ze urodzilam dziewczynke , chcialam dziewczynke i urodzila sie dziewczynka

Gość o matko nie moge
smierdzi smierdzi:P haha wszystko jasne pewnie ze to nic nie znaczy nie maja znaczenia ani zachcianki, ani kszlalt brzucha ani inne tego typu BZDURY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sto takich topikow jest a tu ciagle te same pierdoly! co ma sen do plci?? mozesz trafic, owszem ale nie koniecznie, masz szanse 50 do 50%

Gość .....P
mnie sie snily dzieci obojga plci a w ciazy jestem z jednym dzieckiem, co nie ulega watpliwosci i co teraz? najpierw corka potem syn....mam sadzic ze cos\" doroslo\" dziecku w polowie ciazy?

Gość zizit
nie wiem, ale ja cie rozumiem, załozyłam watek o pierwszych ruchach, które niby swiadcza o płci .Jezeli jest za wczesnie zeby stwierdzic jaka płec.(ja jestem w 18 tygodniu, usg połowkowe tak w 22 bede miała)to kobieta szuka we wrózbach snach znakach na niebie i ziemi ;)W koncu tu chodzi o nasze dzieci no nie?

Gość zizit
smierdzi przez swoje pseudo chcesz nam dac cos do zrozumienia?przez wibrator w ciaze nie zajdziesz!!A jak zajdziesz to zrozumiesz

Gość smierdzi i smierdzi
wlasnie dlatego ze mam juz dzieci az dwoje sobie wyobraz wole teraz uzywac wibratorka :) bynajmniej glupoty mi po glowie nie beda chodzic i nie bede po raz kolejny musia wybierac imion np ariel czy zastanawiac sie czy syn mnie kopie wlasnie po jajnikach czy jak a moze wyrocznią bym zostala w koncu one te sny potrafily dokladnie interpretowac.

Gość zizit
Dlaczego wysmiewasz te wszystkie wątki?Po to są.Po to jestesmy tutaj anonimowi, zeby zadawac nawet najmniej madre pytanianp ze wibrator smierdzi.I to na forum ciaza macierzynstwo , a nie na zycie erotyczne.

Gość zizit
dommmmi kiedy idziesz na usg?np. to połowkowe?

Gość smierdzi i smierdzi
ziti a czy ja cos wysmiewam? Co dziwnego w tym ze pytam o smierdzacy wibrator tam gdzie jest najwiecej kobiet dziwi cie to ? A watkow nie wysmiewam a jedynie wyrazam swoja opinie . Uwazam ze idiotyczne podejscie macie do zycia mysląc iz po takich zabobonach mozna stwierdzic plec badz cos tam jeszcze czy wy nie wiecie ze to za sprawa genow a nie snow ?

Gość zizit
geny to zrobiły swoje juz na samym poczatku, teraz chodzi o to jak domyslic sie płci przed usg.Wiemy tez ze nawet podczas usg moga byc pomyłki.Myslisz ze uwierze wpłec jaka mi wywwróza dziewczyny na kafe?To zabawa.

Gość smierdzi i smierdzi
a mylisz ze mozna cos takiego przewidziec wczesniej skoro nawet usg moze sie mylic?

Gość mi tam sie sprawdziło_
jak byłam w ciąży (sam początek) to mialam sen że w pokoju pod oknem stoi łóżeczko dziecięce i ja tam zaglądam a w nim jest dziecko i wyciąga do mnie rączki , czułam że to jest chłopczyk. i faktycznie urodził sie synek,zreszta całą ciąże miałam przeczucie że będzie chłopak, a nie mówił mi lekarz na usg co ma być .

Gość Gdynia
cale 9 miesięcy w każdym moim śnie był synek. kilka dni przed porodem śniło mi się, że urodziłam chłopaka. W ciąży nie znałam płci bo chcieliśmy mieć niespodziankę lecz czułam, że to będzie chłopiec. Na sali porodowej- ostatnie parcie i .......... Ma Pani śliczną córeczkę :))))))))) Poryczałam się z radości. W domu czekał braciszek! Tak więc mi się nie sprawdziły ani sny ani przeczucie.