Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdhdkskjdshudshf

PROSZE WAS O POMOC, NIEDLUGO MAM WESLE !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hdhdkskjdshudshf

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8709d22a 24e9b363.html ZNALAZLAM W NECIE TAKA SUKIENKE, BARDZO CHIALBYM MIEC PODOBNA, CHODZI MNIEJ WIECEJ O TAKI FASON, CZY KTOS MA JAKIES STRONKI ALBO WIE GDZIE MZOAN COS TAKEIGO ZNALEZC ? BARDZOI PROSZE O POMOC, CHCIALABYM WLANSIE MIEC TAKA KROTSZA SUKIENKE, ORYGINALNA

Gość hdhdkskjdshudshf
UP

haha, śmiszna :P wygląda, jak by się w praniu sprała albo pożyczona od młodszej siostry która niedawno Komunię miała :P jakaś mało elegancka taka krótka, a odpowiadoając na Twoją prośbę- niesttey pierwsze widzę taką krótką więc cięzko stwierdzić, jaka firma ją zrobiła czy znaleźć coś podobnie dziwacznego /:p sorki

Gość hdhdkskjdshudshf
mi sie podoba, a z racji tego, ze jestem mloda i raczej niska, nie chce zalozyc typowej sukni slubnej i postarzac sie o sporo lat

Gość hdhdkskjdshudshf
cholercia nic nie moge znalezc

ja tez nie jestem stara, ale dla mnie krótka dziwaczna sukienka rodem z alicji w krainie czarów wcale nie podkreślałaby wcale tego, że jestem młoda, wrecz przeciwnie-cos zupełnie innego. Młodośc można podkreslić na milion róznych sposobów, niekoniecznie robiąc z siebie dziwajdło :) ale to tlyko moje zdanie :) poza tym nie wiem kto Ci nakladl glupot do glowy, ze dlugie suknie postarzają :P lepiej się skup na fryzurze i makijarzu, zeby Cie nie postarzyl

Gość jjfjdjdjjdjdkdk
nie bede wygladac jak dziwadlo, jestem niska, gdy zaloze suknie do kostek to wtedy dopiero bym wygladala, mi sie takie podbaja i nie rozumiem waszych komentarzy