Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domi008

Proszek do prania dla niemowlat

Polecane posty

Gość Domi008

Do jakiego wieku niemowlaka powinnam prac ubranka w proszku dla dzieci?kiedy moge zaczac prac w normalnym proszku?

Gość mysle ze .....
przynajniej do ukoncznenia przez dziecko roczku . A tak na prawde zalezy tylko od wrazliwosci skory dziecka

Gość mamusiasynusia
moj syn ma 7 tygodni piore ubranka w proszku dla dzieci i mam to zamiar robic tak do roku chyba ze okaze sie ze nie moze miec pranych ubranek w zwykłym proszku to wtedy zostane przy tym dla dzieci nie ma na to reguły tak jak pisano wyzej zalezy od skory dziecka.moja znajoma pierze od początku w vizir sensitiv i chwali sobie ten proszek

Gość renia190
jeśli twoje dziecko nie jest alergikiem to w zupełności wystarczy do 6 miesięcy- opinia mojego pediatry.

te proszki dla dzieci to zazwyczaj kiepsko sobie radza z plamami typu marchwka itp,ja sprobowalam w normalnym tylko najpierw sensitive juz jak maly mial ok 5m-cy bo yelp nie spieral marchewki i nic mu nie bylo to sie przestawilam na normalny

Gość renia190
ja najpierw piorę w Vizirze- schodzą wszystkie trudne plamy typu marchewka a dopiero później przepłukuję w Dzidziusiu czy Lovelli. Dodam też że od początku używam płynu do płukania Lenor i moje dzieci ( 2 lata i 6 tyg ) nie mają żadnych objawów alergii a ciuszki pachna przepięknie i są milsze dla ciała. :)

niektore matki slyszalam piora ubranka w normalnych proszkach a tylko body czy cokolwiek jest bezposrednio na skorze w loveli czy innych dzidziusiowych,moj syn ma 2 lata i juz od dawna wszytko leci w persilu + silan,nic mu nie jest

Mój synek pół roku a od 2 miesięcy piorę w arielu i wszystko jest ok. Płuczę też w lenorze

Gość Oli_
Ja prałam w Lovelli na początku. Gdy córcia skończyła pół roku zaczęłam prać razem z naszymi ubraniami w wizirze sensitive + lenor, żadnej reakcji nie było więc tak zostało.

Gość Oli_
czasami tylko dostaje paskudnych ropiejących bąbli na całym ciele ale to chyba od domestosa- tylko to pomaga zmyć z jej ciałka bród

Gość ppojebało
domestos!!!!!!na głowe ci padło!!!!!!

ja do roku prałam w jelp i tego płynu do płukanie rózwniez teraz piore w dzidziusiu i płyn do płukania lenor :)

Gość od urodznie piorę w domolu
to proszek z Rossmana, to nie jest specjany proszek dla dzieci ale ma OKO test bardzo dobry, więc nie zawiera agresywnych detergentów, do tego ma przystępna cenę i dobrze dopiera... wszystkie rzeczy piorę w tym proszku - nikt rodziny począwszy od psa, a skończywszy na dziecku nie ma problemów skórnych :D

Gość ja prałam
do 14 miesięcy, ale w np. w Vizirze można prać wcześniej, jak dziecka nie uczula to jest o.k. I zawsze włączam dodatkowe płukanie.

Gość uuuuuuuuuuuuuu
ja od samego początku piorę w vizirze