Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karonchlebowyf

rachunki na 4 -osobowa rodzinke w Anglii

Polecane posty

Gość karonchlebowyf

ile wydajecie i na co i przy jakich zarobkach;)) ostatnio uslyszalam ze nie jestem oszczedna ,...

Gość mimi...ka
Powiedz najpierw ile Ty wydajesz i przy jakich zarobkach...

Gość kili28
hej...ale co masz na myśli dokładniej?My mamy 320f tyg z czego płacimy dom 125tyg z counsil tax i suma zostaje dla nas pozostała...mamy dzieci i na nie mam 135tyg i to zostaje na kącie moim plus 169 miesiecznie Child Benefit i na tym koniec.Kupiłam sobie autko teraz AudiA4 1997 i motor gdzies 5miesiecy temu nie był tani 3000tys funtów...no cóz były urodziny mojego kochanego i zrobiłam mu prezent.Zyjemy sobie bez problemów i długów kasa wystarcza naprawde na wiele,a pracuje tylko mąż...zapomniałam dochodza jeszcze rachunki niewielkie gaz,woda,prąd i teraz rata za ubezpiczenie autka plus reachunek za tel kom i internet,ale to drobiazg mam 28lat i troje dzieci.pozdrawiam

Gość jholjkpl
ja mam 200 z tego czynsz 80

Gość ciarkosia
eh ... zależy w jakim wieku ta 4 osobowa rodzina i gdzie mąż pracuje i ile jest w domu.My tygodniowo możemy wydać około 100 f ,puki co jesteśmy w fazie załatwiania wszystkich dodatków.

Gość gabrielle.....................
5 osobowa rodzina. Miesięczne wydatki to: 980 Funtów za opłaty + ok 500 na jedzenie i inne zakupy.

Gość jak Wy to robicie
rodzina 2 osobowa, pracuje tylko mąż, 530Ł/tydzień to wychodzi 3200miesiac, 350 rent, 100tax, opłaty, paliwo ok 200Ł ech i wiecznie nam brakuje - rozrzutni jesteśmy :D

Gość jak Wy to robicie
wychodzi 2120 - nie wiem skąd mi tamta kwota wyskoczyła, aż sie sama zdziwiłam , chiała bym :D

650 mieszkanie+100 rachunki+net+tel, jedzenie 250 .Ogolnie mnie idzie na zycie 1200 funtow miesiecznie, mojej polowie tyle samo