Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszkaaaa

Jakiej dlugosci kurtka/plaszcz przy szerokich biodrach??

Polecane posty

Gość gruszkaaaa

wiec jak w temacie, zastanawiam sie jakiej dlugosci powinnam miec plaszcz lub kurtke bedac posiadaczka :P szerokich bioder (100 cm) i dosc masywnych ud, czy zdecydowac sie na cos dlugiego, np. do ok. kolan, czy moze na cos krotszego - tylko jak krotkiego, zeby nie podkreslac moich mankamentow do zjadliwych: odchudzam sie :D :D

Gość mini miś
a myslalas o dlugosci kurtki - do polowy uda? w dlugosci do kolan mozesz wygladac jak w worku - chociaz to zalezy od kroju - plaszcz bedzie wyprofilowany, wiec moze byc dluzszy, ale kurta do kolan to raczej zly pomysl...

Gość gruszkaaaa
kurtki tez sa profilowane... juz nie wiem, i w ogole jaki kroj powinnam wybrac? jak juz pisalam mam dosc szerokie biodra, ale wyraznie zaznaczona talie (70 cm), biust tez jest ok (95 cm) :)

Gość moim zdaniem....
też uważam, ze do połowy uda!

nie dłuższy niż do kolan, i ważne, żeby był rozkloszowany, lub układał się w kształt trapeza. to ważne, bo wtedy biodra wydają się węższe. aaaa i jeszcze rozcięcie z tyłu:]

Gość a u sialalala
to masz suuper figure! bo ja mam dolne wymiary takie jak twoje,natomiast biust o wieeele mniejszy(85w obwodzie) i powiem ci,ze wcale nie uwazam moich bioder za mankament

ja tez mam szerokie biodra (97cm) i najbardziej podobam sie sobie w moim plaszczu do kolan. taki zwykly czarny MAC. Moim zdaniem wydluza sylwetke i wyszczupla bioderka. Mam tez krotki plaszczyk do bioder i wyglada niezle ale jednak dluzszy lepszy.Widzialam jednak jeden, w ktorym sie zakochalam. Uwielbiam plaszcze ze stojka: http://xml.riverisland.com/flash/content.php wejdz na women, jackets/coats/leathers, coats i piaty od prawej. Miodzio!

Gość gruszkaaaa
dzieki, w tym calym marazmie, przynajmniej jestem proporcjonalnie zbudowana i mam kobiece ksztalty :), jednak coz z tego jesli nie ciezko dobrac sobie jakis fajny ciuch, bo wszystko jest na rozmiar 36 -38 :(

Gość gruszkaaaa
uwielbiam River Island, wiec chyba tam zajrze :) podsumowujac: plaszcz do polowy uda lub do kolan i rozkloszowany w ten weekend ide na zakupy i mam nadzieje, ze cos mi wpadnie w oko :) i rece :P dzieki za rady

Gość gruszkaaaa
wymiary to 95-70-100, a rozmiar ze 40 :(, waze ok. 71 kg

Masz bardzo kobieca sylwetke. Zazdroszcze :) Ja waze 63 ale kocham moje kraglosci tylko zeby nie ten cellulit :/ ehh pozdrowienia i milych zakupow!

Gość gruszkaaaa
ja tez lubie moje kraglosci, ale wkurzaja mnie boczki i inne tego typu, wiec troche sie odchudzam :) co do celulitu - chodze juz od dluzszego czasu regularnie na earobik i zaczal sie zmniejszac :)!!

Gość ja tez mam to samo
a jakie kolory wybrac? lepiej jakies ciemne, czy moze jakies wzory???

Kto tu pisze takie głupoty że do połowy uda. jak bedziesz mieć do połowy to jeszcze bardziej Ci je uwydatni! Za uda! To je wyszczupli! Do połwy to dlatych co chcą je uwydatnić! To tak samo jakby kobieta z pokaźnymi udami założyła soebie na nie pasek. Nie piszczie jak nie macie o czymś pojęcia!

Sry ale napisałam za biodra miało byc a nie za uda! Płąszcz nie moze byc do połowy bioder! O tak jest dobrze!

Gość mam pytanie eeeeeeeee
malenka mam ten sam problem, ma konczyc tam gdzie zaczynaja sie uda? gdzie dokladnie.? jakies foto by sie przydalo

Gość gruszkaaaaa
wydaje mi sie, ze polowa uda jest gdzies posrodku pomiedzy koscia biodrowa a kolanem, czyli tam juz nie jest szeroko

Gość mam pytanieeeeee
wiem gdzie jest polowa uda, tylko nie wiem dokladnie gdzie ma siegac za biodra ? gdzie sie koncza biodra? tu gdzie zaczynaja uda?