Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasik23

kiedy ciąża po poronieniu

Polecane posty

Gość kasik23

poroniłam dokladnie 12 sierpnia :( kiedy moge starac sie o dzidziusia??

Gość Oli_
najlepiej by było po 3 miesiącach- tak mi powiedział mój gin

Gość kasik23
hej Oli.. Ty tez poroniłas? dawno..?

Gość jak nie mialas zabiegu
to mozna po miesiacu, dwoch tak mi powiedzial gin, jak mialas zabieg to nie wczesniej niz po 3,4.

Hej,ja tez poronilam,tzn ciaza obumarla i organizm sam nie chcial sie oczyscic i mialam zabieg 2wrzesnia,to juz moja druga ciaza,pierwsze poronilam samoistnie:( gin mi powiedzial,ze pol roku,zeby z psychika bedzie dobrze,a jesli juz bede chciala to 3 miesiace

Kalpek bedzie dobrze :* najwazneijsze to aby sie teraz nie zalamywac, nie myslec o tym a przede wszystkim czyms sie zajac. To pomaga - bo obwinianie sie czy siedzenie w domku i rozpaczanie nic nie da :( niestety zycie toczy sie dalej

no wlasnie chodzi o to ze mialam zabieg, ale co do poczecia nastepnego dzidziusia to wydaje mi sie ze to bardziej chodzi o psychike kobiety niz ryzyko nastepnego poronienia :) moj lekarz tez to potwierdzil

Gość mi lekarz mowilze po
zabiegu trzeba odczekac 3,4 miesiace, z tego wzgledu, ze endometruim nie zdazy sie zregenerowac i prawdopodobienstwo nastepnego poronienia jest duze, ale decyzja nalezy do ciebie ja sama i znajome mi dziewczyny po poronieniu czekaly te 3 miesiace

Gość powiem tak
ogólnie przyjęte 3 miesiące, dziewczyny nie załamujcie się...ja zaszłam w kolejną ciąże po 1,5 miesiącu i wszystko było super, chłopak 4 kg! Pierwsza ciąża obumarła, zabieg.

Gość kasik23
bylam w 5 tygoniu jak poronilam, no wlasnie nie wiem czy czekac te 3 miesiace, mialam juz pierwsza@ bardzo dobrze sie teraz czuje hmmm to mowisz ze zaszlas po 1,5 miesiaca? a jak przebiagala ciaza - wszystko w porzadu, nie mialas zadnych plamien?? mi poronienie zaczelo sie od plamien dlatego teraz panicznie sie boje zajsc w ciaze ponownie :( :(