Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyżbym była oszukana

Allegro.Kto pomoże?

Polecane posty

O co może chodzić,wczoraj przez Kup Teraz kupiłam coś na allegro,do tej pory nie mam z allegro żadnego maila jak to zawsze bywa,boję się trochę że moje 450 zł po prostu pójdzie na marne,bo osoba od której kupiłam rzecz wysłała mi dane do przelewu ale z allegro od wczoraj nic.Co robić?

Gość sprzedam nike
czasem te maile z allegro przychodza po jakims czasie, u mnie sie zdarzalo po kilku godzinach a raz nawet na drugi dzien! a niekiedy po kilkudziesieciu sekundach. nie wiem czemu tak jest

Gość dedo1982
Witam:) na razie proszę sie nie martwić bo niektórzy wogóle nie odp na maile - jeżeli chce się Pani upewnić co i jak to proszę zadzwonić do sprzedającego:)

Gość do autorki........
Od kilku dni z allegro jest cos nie tak. Sprzedaje sporo na allegro i ludzie do mnie pisza, ze tez nie otrzymali automaili od allegro. Wiec nie ma sie co martwic. Jakas usterka, miejmy nadzieje, ze wrotce naprawia.

Kontaktowałam się ze sprzedawcą,mówił że też nie dostał maila o sprzedaży mam więc nadzieję że to rzeczywiście usterka.Sprzedawca podał dane do przelewu więc co radzicie,wysłać mu pieniądze czy czekać na maila?

Gość do autorki........
Wejdz na strone aukcji i zobacz na samym dole,czy rzeczywiscie zostalo zarejestrowane, ze to ty kupilas przedmiot. Jezeli tak, to ja nie widze problemu z przeslaniem pieniedzy, poniewaz wygralas aukcje.

tak jest i na dole i na górze po prawej stronie że to ja wygrałam.W takim razie robię przelew i dziękuję za rady

Gość za pobraniem
Ja nigdy nie przelałabm takiej sumy Sprzedawcy nawet jakby miał 100% pozytywów z czystej ostrożności wzięłabym za pobraniem.Po co się potem martwić,żę coś pójdzie nie tak. A llegro cos nawala od jakiegoś tgodnie i to pewnie przez to meile się opóźniają.

Gość realme
ja też kupiłam przedwczoraj cośtam i nie dostałam maila od allegro, ale wiem że wygrałam. chyba coś im się tam pierniczy.