Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieGrzecznaAga

Czy wchodzicie swoim mężom do łazienki?

Polecane posty

Gość NieGrzecznaAga

Mój uwaza ze to jest niestosowne... Ja natomiast uwazam ze nawet w łazience mozna sie fajnie zabawic... a on za kazdym razem mnie wygania:(. Macie jakis sposob na takiego faceta...i czy jest to wogóle normalne:/

Mnie nie przeszkadza jak mi kobieta wchodzi do łazienki - zakładam, ze biorę przysznic czy myję ząbki etc - a nie siedze na kibelku (bo jak na kibelku to się nie dziw).

Gość NieGrzecznaAga
zazwyczaj zastaje go przy prysznicu i tez ma wielkie ALE...:]

Gość NieGrzecznaAga
W każdym razie mi by było milutko...gdyby wszedł mi podczas kąpieli...:)

Może jak mu wejdziesz goła to zmieni zdanie :D Tak na serio - czemu nie zapytasz czemu mu to przeszkadza? Wstydzi się przed żoną?

Gość NieGrzecznaAga
pytałam:] krępuje go to:] Twierdzi że chociaz łazienka może byc jego intymnością... heh... Ale w łazience mozna wiele rzeczy robic;)

Gość goscnaforum
To moze sprobuj kiedys wlasnie wejsc do niego jak sie kapie naga i zrobic cos ciekawego... mysle ze po udanym seksie a pod prysznicem taki pewnie bedzie uwierz wiem co mowie;) to powinien zmienic zdanie ja tez sie krepowalem przed swoja kobieta ale juz mi to przeszlo na szczescie:)

Gość karol3211
a moja ex dziewczyna odwrotnie jak poszla siku to odkrecala wode w kranie zeby slychac nie bylo . hahahaha

Gość dzej zi
nie dziwie sie, dla mnie czas spedzony w zazience jest swiety i nikt nie ma prawda mi wchodzic:D

Gość buhahaha a po co odkrecal
wode ? zebys myslala ze myje rece ??:D:D

Gość mam racje tak tak
zeby nie slyszala pierdow :P

Gość aria 21m
a ja jak jestem gdzies z wizytą , to tez niewiem co zrobic jak pojde siku bo slychac jak cholera , to przesuwam swój tylek w rózne strony i sciskam pupe zeby wolniej siku lecialo. ale masakra

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
każdy ma swoje granice intymności i związku trzeba nauczyć się szanować granice partnera. jeśli jedna osoba stale przekracza granice drugiej to niczym dobrym się to skończyć nie może. twój partner ci jasno sygnalizuje swoje granice i moim zdaniem powinnaś je uszanować. to jak jest u innych ludzi pod względem wchodzenia do łazienki, nie ma znaczenia. ważne jest to że twój partner sygnalizuje Ci takie granice a nie inne. trafiłaś na takiego, trudno. jest masa innych miejsc w domu gdzie można się zabawiać i łazienkę można sobie odpuścić. ps. co do pytania to ja owszem włażę, często się razem kąpiemy i obydwoje bardzo rzadko zamykamy drzwi do łazienki.

Gość ja tam często wchodzę
mężowi pod prysznic i on jest zadowolony nawet jak go nie molestuję ;) bo przynajmniej mu plecy umyję :D

Gość duell
ja wchodzę mężowi do łazienki...on mi też...nie widzimy w tym niestosownego....wchodzimy nawet jak robimy siku

Gość do duell
a jak robicie kupe to tez se wchodzicie?

Gość duell
jak coś akurat potrzebujemy z łazienki to też wchodzimy...bierzemy to i wychodzimy...

Gość to dziwne
my z mezem sobie wchodzimy, nwet jak maz sie kapie i nie mamy ochoty na sex w lazience, maz mi czseto mowi - posiedz ze mna,to sobie pogadamy, on siedzi sobie w wannie,a ja na brzegu wanny lub na zamknietym kibelku i rozmawiamy, zcasem razem sie kapiemy, ni stad ni zowad wchodzi mi do wanyy, jak siku czy cos innego, jak mam potrzebe,to tez wchodze i nikt nie ma o to pretensji, ja tylko jak mam okres, prosze go zeby nie wchodzil - nie bede przy nim zmieniala podpasek

tak mam- nie lubie kiedy słychac odgłos mojego siusiania- wtedy krece sie pupką na sedesie i staram sie niwelowac odgłosy:)) A najgorsze jest sytuacja, kiedy robie kupe...a sedes ma spadek bezpośredni z wodą - wtedy słucha takie - \"plum\":DDDD

Gość Dżordż z Cchinwali
Czy macie sposób na to, aby kloce nie pluskały tak głośno?

Gość hahayhayha
moze on sobie wali pod tym prysznicem i mu przeszkadzasz :P inaczej napewno nie mial by nic przeciwko .Moim zdaniem robi pod nim cos czego sie wstydzi :P

a co do tematu- z moim narzyczonym wchodzimy sobie do łazienki, tylko wcześniej pukamy, wiadomo są sytuacje kiedy ktoś nie chce zebyśmy widzieli go w pewnych czynościach. ale jesli się kąpie to jak najbardziej wchodzimy sobie do łazienki-nawet tak popatrzec, pogac:)

Dżordż ja mam taki sposób - zanim zasiadam na tron nakladam do sedesu papier toaletowy-tak sporo- wtedy nie słychac:)))

Gość kakamaja
Dżordż z Cchinwali --->>.jest sposób na kloce :D:D

Gość NieGrzecznaAga
hehe dobre nie wiedzialam ze bedzie taki odzew. Moze i ktos ma racje z tymi granicami;) ale czasem trzeba przekroczyc jakies granice zeby bylo ciekawie... kurcze dołuje mnie to...bo z tego co wiem wiekszosc marzy o tym a ja jestem w takiej sytuacji... przede wszystkim mezczyzn. Najgorsze jest to ze ja naleze to takich osob bardziej romantycznych i lubie jakies nasrojowe sytuacje ... co nawet mozna w lazience wykorzystac. Ale chyba nie bedzie mi dane sie o tym przekonac. W kazdym razie dzieki za rady. pozdrawiam

Gość chyba was pogięło
Skoro idę do kibla za przeproszeniem srać to po prostu siadam na kiblu i robię to nie zastanawiając się nad tym. Po to jest kibel! Jakieś odchyły macie z tym udawaniem że od was to wróbelek odnosi :D

Gość ja tez mam tak że jak
ktoś mi się kręci pod drzwiami, trudno mi zwodować kloca:O I nie mogę sikać przy kimś, w miejscu publicznym, a o kupie nie wspomnę. Moi rodzice, ponad 25letni staż normalnie siedzą sobie razem w łazience, gadają i nie mają problemu z tym, że ktoś sra, co więcej czasami jak ktoś siedzi na kiblu, robią rodzinna naradę😭:classic_cool: Ale ja zawsze uciekam, bo nie lubię smrodu:D

Gość Darekdarecki
NieGrzecznaAga jak on nie chce to zapraszam do mojej łazienki :)