Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam dziewczyny

!!!Szukam dziewczyny, tak tu na kafe!!!

Polecane posty

Ja Ci mówiłam Komi, że masz te żółte brać... te zielone są na przeczyszczenie...

Siska - dlatego pisze z laptopa, otoczony chłodem gresowych kafelków siedząc na porcelanowym siedzisku :P

To tak jak ja. Też pomyliłam tabletki... ale w poniedziałek rano, przy niebie zasłoniętm jebanymi chmurami, trudno oczekiwać przytomności...

Ja lubię :) Żeby nie narażać Cię na koszty, wezmę swoje 2 butelki :)

Siska - dobrze, że tych niebieskich nie wzięłaś :P A co do pytania o wino, to lubimy whisky, ale jesli wbijamy sie do kogoś na krzywy ryj na imprezke to nie wybrzydzamy :P Ogolnie to procent jest procent i nie ważne w czym sie zawiera, byle w główke dobrze klepało ;)

Wzięłam właśnie niebieskie i się boję co będzie jak połącze je z tym winem...

Wiem, co będzie... Biorąc pod uwagę to, jak na mnie działa wino a ponadto niebieskie tabletki, ktoś z tej imprezy nie wyjdzie żywy :) I nie będę to ja :D:D:D

Siska - niebieski to kolor nadziei.... wiec powinnas mieć nadzieje, że po tym winie niec Ci nie będzie :P

Chyba nadziei, że coś po tym winie będzie :P:P:P Komi, pomożesz mi?

Siska zawsze pomagam kobietom... o ile jest to przyjemne dla mnie ;) :P Czyli w tym przypadku mozesz na mnie liczyc

Dzięki, wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć :) Tylko się wyśpij porządnie, może być ciężko :D

to ja tutaj ciężko pracuję a WY sie widzę nieźle zabawiacie..;) ehhhhh.....a to ja miałam zamiar być tą jedyna DLA CIEBIE KOMI..;) heh ja mam wina , whiskey pod dostatkiem nawet FINKA się znajdzie ..;) no to mamy dwie kobiety i jednego faceta..alkohol no i podejrzane tabletki........czyli jednym słowem...ISTNY RAJ

"a to ja miałam zamiar być tą jedyna DLA CIEBIE KOMI" wiesz... masz zatem pełne pole do popisu ;) jak pewnie wiesz o fajnego, świetnego i przede wszystkim nieskonczenie skromnego faceta, też sie trzeba starać :P

"a stańczyka nie zaprosicie?" w sumie racje - ktos musi robiś drinki i posprzątać potem mieszkanie po imprezie :P Ps mam nadzieje Stanczyk, ze masz wyczucie i wiesz kiedy wyjsc na dłuuuuugi spacer by nie przeszkadzac? :P

"stańczyk musisz tylko opowiedzieć na forum kawał" Ja Ci pomogę Stańczyk Napisz tak: "Poderwałem laske" i wystarczy

"uważaj komiczne bo jak rozgrzeję dziewczyny to Ty będziesz sprzątał mieszkanie i wychodził na długie spacer" buahahahahahahahahahahahahahahahah milagros - Stańczykowi kawał wyszedł przedni :D:D Ps ale nie przynoś piecyka elektrycznego do tego rozgrzewania :P

hehehhehehe komi = mały wredziol...;) stańczyk.. piecyk i tak sie przyda bo mam zimno w domu...:) A kawał mnie niestety nie zadowolił..to ciężka sztuka zadowolić kobietę...są strasznie wybredne..;) stańczyk jakiej muzyki lubisz słuchać ? Jaka twoim zdaniem byłaby najlepsza w ......łatwo się domyśleć w czym..:) to jest taki mały test...;)

Milargos, ja Ci Komi mogę chętnie oddać :) Nie ma sprawy :) Nie mam w zwyczaju walczyć o faceta :) Jak komuś bardziej zależy to proszę bardzo :)

"to ciężka sztuka zadowolić kobietę...są strasznie wybredne.." w ostatnim wyrazie przypadkowo po literze "w" wstawiłaś litery "yb" :P:P taka mała literówka :D "ehhh jestem tu niemile widziany" Stanczyk, masz jedna zalate - łapiesz szybko aluzje :P Siska... tak łatwo mnie oddajesz? :P Wiem, wiem - droczysz sie ze mną Podrywasz mnie "ma olewke" :P

Komi, 1. dziewczyna ma dziś urodziny, więc daję jej Ciebie w prezencie. Nie jest to może szczyt wyszukanego prezentu, ale zawsze coś 2. dziewczyna ewidentnie na Ciebie leci, więc myślę, że jej pomogę, a sobie znajdę kogoś innego (jest na tym forum mnóstwo kolesi do rozdziewiczenia, którzy będą zachwyceni a ja się nie będę musiała nawet starać) 3. nie mogę się zadawać z kolesiem z permanentną sraczką 4. nie stosuje metody "na olewkę" - nie muszę tego robić - ja zazwyczaj olewam wszystkich 5. nie pisz, że będziesz tęsknił, że będziesz płakał - nie lubię ciot 6. znudziłeś mi się już

KOMI.......ja dzisiaj trzeźwa jestem...To ty masz dzisiaj ponoć jakieś problemy..:P a tak na marginesie to nie wiem czy wiesz ale poprawiłeś mi dzisiaj humor..;) siska nie rezygnuj ..rywalizacja jest przecież podniecajaca..;) heh

milargos, nie lubię rywalizacji o facetów, nigdy tego nie robiłam, to takie proste trochę...