Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam dziewczyny

!!!Szukam dziewczyny, tak tu na kafe!!!

Polecane posty

że zarozumiała jesteś to widze. i ze 2 blotki masz w kartach, tez. a jakie asy masz? :P

Kwiatku, ja z racji dbania o Złośliwą, chciałabym powiedzieć, że mało się starasz :) Złośliwa to jest super babka i naprawdę musisz pokazać, że jesteś jej wart

a ja jestem super facet, no i co? a to złośliwa jest małym dzieckiem że trzeba o Nią dbać? :P

Wypadaj tak sie nie mówi do kobiet:P A teraz kwiatek ide popracować a Ty zrób rachunek sumienia i zastanów sie co robisz zle w zdobywaniu temperamentnych kobiet.:P no jesli Cie to interesuje to może''przypadkowo;; zaglądne na ten topik o 12:)

nie lubie temperamentnych kobiet. lubie zrównoważone kobiety. a Ty taka nie jestes :P

"lubie zrównoważone kobiety" Coś co jest w równowadze, stoi ciągle w miejscu. Czyli lubisz kobiety, które nie prą do przodu, stoją w miejscu, nie rozwijają się? Tak, takie łatwo zdominować. No, ale w końcu kwiatek jesteś, inna by Ci uciekła i nie mógłbyś jej łapać :P.

kobiety są: * atrakcyjne * zrównoważone * samotne * - tylko 2 cechy możliwe zgadnij złośliwa które 2 Ty posiadasz :D :P

sissy bodyguard złośliwej sie znalazł :D spiknijcie sie razem, dobrze bedziecie do siebie pasowac :D :P

"zgadnij złośliwa które 2 Ty posiadasz" Odpowiem Ci kwiatek za złośliwkę. Dwie najważniejsze, aby zdobyć dowolnego faceta :P. Albo inaczej, żeby dowolny facet chciał ją zdobywać :D.

brzydal, no może. jednak jakas taka nerwowość wydaje się emanować z jej postow...

"brzydal, zrównoważenie to nie stagnacja. nie myl definicji" To było przejaskrawienie z mojej strony, celowe dodam. Ale faktem jest, że jeśli ktoś jest do końca poukładany, zrównoważony, to nie stać go na odrobinę szaleństwa. A takie osoby są przewidywalne i często nudne (nie musi to być regułą).

brzydal, szaleństwo nie jest dobrą cechą. dobrą jest inwencja i kreatywność. zresztą czuję ze mam juz na tyle skopany tyłek przez złośliwą ze nie mam ochoty wiecej probowac z nia

Ale kto w naszym wieku szuka harmonijnego życia? Bawić się trzeba :)