Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam dziewczyny

!!!Szukam dziewczyny, tak tu na kafe!!!

Polecane posty

"brzydal, szaleństwo nie jest dobrą cechą. dobrą jest inwencja i kreatywność" Inwencja i kreatywność to pochodna szaleństwa. Tylko człowiek, który potrafi wykraczać poza pewne ramy, nie poddaje się ogólnie pojętym normom, zasadom, wytacza nowe szlaki, próbuje odkrywać, wciąż czegoś szuka, jest niespokojną duszą, tylko taki człowiek może być kreatywny. A czymże jest szaleństwo jak nie łamaniem ogólnie przyjętych reguł, jak wykraczaniem poza ciasne horyzonty?

Goyaka, ty też jesteś facet? Są tu moze jakieś kobiety? :D

No właśnie, nie każdy pasuje do wszystkich :) Ja też lubię tych co lubią ostrą jazdę, ale wolę brunetów :) Złośliwa, musimy iść na miasto :)

"drogi Brzydalu, zrównoważenie to cecha pozwalająca wieść harmonijne życie." Drogi Kwiatku ;), świat nie powstał w sposób harmonijny - to było wielkie bum. Cały świat, życie, cywilizacja jest napędzana przez takie właśnie wybuchy. Harmonia jest fajna, pozwala nabrać siły, aby przeżyć następne trzęsienie, następny nagły skok do przodu. Ale takie wydarzenia są niezbędne. Jakby była tylko harmonia, to nadal żylibyśmy sobie w zgodzie z naturą, w szałasach, albo gliniankach (może bylibyśmy szczęśliwsi?).

Tak złośliwa, ja do Ciebie przyjadę i podbijemy Kraków :)

"A ja się nie zgadzam do końca z Brzydalem. Sam jestem jakoś tam poukładany, nie mam siana we łbie... a jakoś stać mnie na jakąś dozę szaleństwa." No i o to chodzi, żeby mieć w sobie tą odrobinę szaleństwa :).

Nie ma ideałów, to są tylko nasze urojenia. Po prostu jedni nam bardziej odpowiadają od drugich i tyle.

"Dzięki Brzydal... za komplement, ale taka prawda już jest." Nie mówię komplementów facetom .