Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam dziewczyny

!!!Szukam dziewczyny, tak tu na kafe!!!

Polecane posty

widac i przyznaję ze błąd wtedy zrobilem ze w ogole sie z nia zadalem. no ale zycie a teoria to 2 rozne rzeczy... a Ty złośliwa zalazłaś mi za skórę rano i to jeszcze siedzi...

Kwiatek nie zalazłam za skórę,niczego nie musze Ci udawadniac ,ani sie reklamowac ,bo znam swoja wartosc z resztą to tylko kafe. I daje sobie głowe uciąc ze ta która Cie zraniła miała podobny do mojego charakter,a moze i dziecko. bede Cie unikac masz moje słowo miłego dnia.

🖐️ a jak sie czuje najfajniejsza solenizantka na forum?:) pozdrawiam Ją bardzo ciepło;)

Burzowy i znów przegapiłeś swoja okazje... A co do nadobnej białogłowy :P, ktora nazywasz zupelnie juz w tej dacie nieslusznie - solenizantka, to niestety udzielił się jej duch pracoholizmu... podobno przeze mnie wywołany nie wiem, czy mam miec wyrzuty sumienia albo przynajmniej je symulować :P

Chyba nie ma innego wyjścia... I tak jest lepszy niż kwiatek, który chciał poderwać złośliwą będąc chamskim i bezczelnym... Jednak faceci z kafe to jakieś nieporozumienie...

Nie chce mi sie juz pisac tego samego po raz n-ty ale czekam cierpliwie = jestem desperatem

Sisuś.. Bo ja tu jestem, ale tak jakby mnie nie było... moje ciało astralne unosi sie wysoko nad Kafe i nadzoruje tylko jego bieżącą działalnosc... soma zaś tworzy w tej chwili jedną taką umowę :P Kwiatek - zakładaj topik z przeprosinami - to co zrobiłes wymaga ukorzenia sie!!!! Włosienice wkładaj i na kolana!!!!

Desperado to był taki film. A ty Przydupasie skąd możesz wiedzieć, co znaczy czekać na kogoś? Każdy ma cię po dziurki w nosie i nie uwierzę, że ktoś kiedykolwiek ci to powiedział:D

Taa, ja też pracuję :D Kwiatek, wiem, że przeprosiłeś, ale chodzi o to, żeby tak się zachowywać, aby nie trzeba było potem za to przepraszać... Myślę, że choćbyś tu psalmy pisał, jesteś spalony u większości...

burzowy, ale z Ciebie macho... pewnie sie nieźle spociłeś pisząc te słowa :D cóż za odwaga komandosie klawiatury :D ochłon teraz, bo Ci sie pewnie jeszcze łapy trzęsą :P przenalizuj funkcjonownaie psychiki ludzkiej - czekasz cierpliwie to znaczy, ze nie ma sie co spieszyc dla Ciebie, bo i tak poczekasz... np 10 lat :D

poza tym sissy, na takim wczesniejszym temacie jak zagadalem do złośliwej to mnie wtedy olała :/

Chłopcy znowu jesteście Wy i ja jedna... a Wy zamiast mnie podrywać to się kłócicie :D