Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSS

CHCĘ BYĆ SAM!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSS

po co mi jej ciągłe narzekania, że za mało czasu z nią spędzam, że sie nie staram, że nie jestem o nia zazdrosny?! A gdzieś to wszystko mam!

Gość fghgdgfhgf
a tak ci mowi

Gość nnnccnhdjduekeiekk
Moj to samo mi powiedział.. boli.. bardzo... Po 5 latach, nie kochasz już jej??

Gość skoro masz to gdzieś
to znaczy, że jej nie kochasz - i lepiej jej będzie bez Ciebie :O

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSS
chyba powoli przestaję, z reszta ona jest bardzo towarzyska i beze mnie świetnie da sobie radę

"z reszta ona jest bardzo towarzyska i beze mnie świetnie da sobie radę" Jaaaaaaaaaasne, szukaj sobie usprawiedliwienia :O

Gość kkhjkjhkjh
widocznie taki jestes dla niej...

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSS
ja już nie mam ochoty godzinami się tłumaczyc o jakąs bzdurę, do niej nic nie trafia. Tylko ja musze z pokorą przyjąc jej decyzję. Nie tędy droga

a tak szczerze - może ona ma trochę racji, co?

Gość mgjk
w zyciu wazny jest kompromis. kiedys byl taki okres ze ze swoim chlopkiem ciagle sie klocilismy o byle co. w koncu na spokojnie kazdy wygarnal co ma do drugiego czego od niego oczekuje co przeszkadza co meczy co denerwuje i takie tam. teraz jest o niebo lepiej. klocimy sie ale to nie co bylo wczesniej

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSS
ja juz mam po prostu dosyć. Ciągle cos chce we mnie zmienić, cos jest nie tak. Ja w końcu nie wiem kim jestem! Ona ze swojej strony na żadne ustepstwa nie chce iśc. Ciągle słysze "może to powinieneś w sobie zmienić, albo to..." To mnie do pasji doprowadza.

Gość mgjk
ba ! ja to jeszcze wydzwanialm miliony razy dziennie i usilnie chcialam aby ciagle mowil ze kocha. oplatalam jego niby bluszcz. kiedys powiedzial ze sie dusi i ze chyba nie jest dane bycie ze soba...przemylalam sobie wtedy wiele rzeczy i po prostu zrozumialam ze nie jestem pepekiem swiata i ze nie moge wymagac od niego aby ciagle sie mna zajmowal i tylko mnie poswiecal czas. ze tak samo potrzebuje wyjscia z kumpalmi na piwko czy ogladanie meczy

Gość mgjk
wiesz... czasami tez mu zwracam deliaktnie uwage np. ze nie tak sie zachowal, a on mi ze w zielonym kolorze mi lepiej niz w siwym... ale wszystko ma swoje granice

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSS
no oczywiście że sa ciągłe telefony i sms-y po kilkanaście dziennie. Ciągłe pytania czy wierzę w to, że ona mnie kocha i oczekuje tego samego ode mnie. Ja naprawdę jestem jak w jakims śmiertelnym uścisku, w którym nie mogę nawet ruszyc małym palcem u nogi.

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSS
ja to chyba skończe. Jedyna co mnie wstrzymuje to egoistyczna myśl, aby jej nie skrzywdzić, żeby potem mnie sumienie nie męczyło. Nie wiem jak się z nia rozstac bez tego...

Gość mgjk
kurde no to teraz wiem jak to meczylo mojego faceta. .. mowie ci porozmawiaj z nia. mnie taka rozmowa duzo pomogla.po prostu powiedzial mi co go meczy. a ona wie o tym ze zaczynasz rzygac juz tym wszyskitm

Gość mgjk
a dlugo jestescie razem

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSS
kiedy zaczynam z nia rozmowę o tym, to jest zaraz mowa o rozstaniu, że ona poza mna swiata nie widzi itp. Wyrzuca mi, że chcę ja zostawić, żeby zniknęła z mojego życia. To jest przykre.

Gość splendid86
moze postaraj sie ja przekonac aby to ona sie zmienila

Gość mgjk
to jej powiedz ze nie chcesz rozmawiac o rostaniu tylko o jej zachowaniu. powiedz wszytsko to co tutaj piszesz. jesli jest brak rozmowy problem nabiera znaczenia a pozniej czesto konczy sie to stwierdzeniem "odchodze"

Gość mgjk
zachowywalam sie kiedys podobnie. uwierz mi. rozmowa duzo zmienila i mnie i jego. jesli ci na niej zalezy i ja kochasz to zdobadz sie na odwage i porozmawiaj.

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSS
z nia rozmowa jest bardzo cięzka, kiedy podnoszę jakis drazliwy temat od razu jest lament

Gość mgjk
to moze potrzasnij nia delikatnie i powiedz "KOBIETO POSLUCHAJ MNIE ;-) i DAJ MI DOJSC DO SLOWA. a moze ona histeryczka jakas

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSS
mysmy chyba się jednak niedopasowali, ja nie sie chyba poddaję

Gość mgjk
no ale dlugo jestescie razem rok dwa? tobie chyba na niej nie zalezy. taka jest prawda chopie ;-) pisalam ci wczesniej ze zachowywalam sie podobnie a moze jeszcze gorzej. ale moj chlopak stwierdzil ze jest potrzebna rozmowa i tak bylo. mowij ze kocha, ze uwielbia mnie tylko meczy go moje zachowanie.a teraz swiata poza soba nie widzimy. po prostu znalazlam sobie rozne zajecia. kwiatki, obrazy, zdobienie domu w jakies cuda i jest ok. moze ona to wszytsko z nudow robi

Gość przechodzaca tedy....
Albo robi to z nudow, albo jest dziecinna i nie dorosla do zwiazku. Nie piszesz, jak dlugo sie znacie i ile macie lat. Jedyne, co mozesz zrobic, to jasno wyrazic oczekiwania wzgledem niej, nie zwazajac na lamenty, a jesli po niej to splynie... coz :)

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSS
niedługo stuknie rok. Ale od kilku miesięcy ta sytuacja jest nie do zniesienia.

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSS
ja mam 22 ona 23. Oboje mieliśmy juz kogoś. Ona zostawiła dla mnie chłopaka po 5-letnim związku

Gość mgjk
dziwna sprawa. a ty chcesz byc z nia w ogole?

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSS
przed chwila z nia rozmawiałem i co? znowu dalem się zmanipulowac, przeprosilem za wszystko JA, ona zaczęla mi znowu wypominać moje zachowanie, ja potulnie sie do tego przyznałem, po czy powiedziała że mnie kocha a ja żeby jej nie było przykro też to powiedziałem. Totalna beznadzieja!