Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem aniolem/ona

zwykle myslenie prostej kobietki

Polecane posty

Gość nie jestem aniolem/ona

...jak na pierwszy raz to: witam wszystkich co tu zajrza i...mysle wiec jestem:) .pozdrawiam wszystkich gosci

prosze o wyrozumialosc normalnych ludzi bo....sama nie wiem co sie dzieje. jestem tu pierwszy razi chcialm zalozyc sowj ppkoj. kolezanka poradzila mi zalozyc staly nik i....prosze taka niespodzianka:(. ktos podszywa sie poze mnie co w sumie nie jesm dla mnie bardzo mile . jesli ktos ma dobra rade dla mnie to poprosze....

juppi to ze jestem "czarna " to juz wiem i z tego powodu jestem szcesliwa :) ale ...co bedzie dlaej nie gwarantuje . zapewniam jestem kulturalna osoba bynajmniej wedle znajomych. pozdarwiam wszystkich ktorzy maja tez cosnormalnego do powiedzenia

Gość aga_123
tylko się cieszyc !

Gość a tak właściwie
to co miałas na myśli zakładając ten temat? :o

a tak wlasciwie to... nie wiesz co to myslenie?;) a moze nie znasz zadnej prostej kobiety?;). pokoj jka kazdy inny jak kazdy lubie czasem pogadac z iinymi osobami. nie kazdy w kolko lubi gadac ze samym soba hehe:):). a Ty?jak interpretujesz moj temat madralo?

1 - jest kobietą - do anioła daleko... 2 - kobiety mają przesrane od momentu w którym skusiły Adasia i zeżarły zakazane jabłko z drzewa życia... 3 - kobiety to urodzone kusicielki - kusicielstwo przypisuje sie satankowi wiec resztę wydedukuj sam/a. 4 - gdyby nie wynalazek faceta o nazwie \'samolot\', kobieta do nieba wzbijałaby się tylko podczas masturbacji :D :D:D:D

popaprany uwierz mi...rzadko to robie ale...sa czasem momenty kiedy...chyle glowe przed takimi \'sokratesami\" jak ty.. wyobraz sobie niewielkiego blond wlosego i niebieskookiego satanka ktory bardzo ale to bardzo nisko chyli glowe przed twymi slowyma:P:P:). od dzis bedziesz moim guru:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa co do masturbacjii to..............jesli nie ma co sie lubi to sie lubo co sie ma:):): ahhahahaha nie kazdy facet musi byc ogierem ale kazdy powinien znac sie na dokladnym oraniu pola co w dzisiejszych tak przesyconych"szybkim..."czasch jest prawie jak cud...co najmniej ten tuskowski:) wiec......:):):) nawet jesliniebo zmeczylo sie blekitem nigdy nie trac nadzieii:):):)

kto lubi Niemena?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? zapraszam na; "dziwny..."

witajac kolejny dzien ciesze sie ze zyje:).. czekajac na optymistyczny wieczor nadzjeja bede sie napawac a po slodkiej sennej nocy znow wstane usmiechnieta ze...wogole wstalam:P:)

Gość nie jestemaniolem
....kolejny deszcowy dzionek.............szklaneczka goracej herbatki z miodem...a najlepeij po co sie bawicszklanka rumu:):) i juz goraaaaaaaaaaaaaco:):). zapraszamchetnych na odrobinke nieba w gebie:)

RUTYNA ZABIJA.TAK MOWIA ALE..ZAWSZE JEST JAKES ALE...PRZECIEZ NIE MAJAC CHOC ZLEKKA ZRUTYNAILEGO ZYCIA MOZNA ZABIC SIE W HAOSIE,JESLI JUZ NIE ZYCIA TO SAMEGO SIEBIE. WSZYSCY GZDIES PEDZA...UDAJA KOGOS KIM NIE SA I PO CO? A NO TYLKO PO TO ZEBY POSZPANOWAC POIMPONOWAC KOMUS...CZESTO NAWET KOGO NIE ZNA. ZAGUBILSMY SENS ZYCIA SENS ...WIEKSZOSCI SPRAW ZALATWIA,Y ELEKTRONICZNIE.PODEJZREWAM ZE JUZ DOBRYCH KILKADZIESTA PROCENT LUDZI NIE POTRAFI ZALTWIC ZCEGOS OKO W OKO BO ZAPPMNIELI JAK TO SIE ROBI..........KOMUNIKACJA MIEDZYLUDZKA JEST.....ZRESZTA CO JA WAM BEDE GLOWKI ZAWRACAC GLUPOTAMI:):). TAKW IEC ODBIEGAJAC OD TEMATU PIENIE DZIS U NAS SIE CHMURZY A WALSCIWIE U MNIE:p:p. POZDARWIAM WSZYSTKICH W TEN SMETNY DZIONEK