Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo ciekawa

chcialby zostac sportowcem a nie moze..

Polecane posty

Gość bardzo ciekawa

mam chlopaka ma 23 lata dla niego sport to wszystko - nie jest chory ani nic.. bardzo marzy zeby zostac sportowcem, obojetnie biegi, boks itp. traktuje to bardzo powaznie, trenowal juz ale on mysli ze jest juz za stary - chyba ma racje bo ludzie zaczynaja od dziecka takie rzeczy... wkurza sie zeby zyc normalnym zyciem praca dom placenie rachunkow - czy myslicie ze sa jakies mozliwosci dla niego zeby to jakos rozwiazac zeby mial jakis cel... to co kocha pytam powaznie bo nie wiem jak mu pomoc...

Gość gdzie jest moj laptop
biegi i boks to dosyc rozbiezne dyscypliny, jak chce po prostu cos na sile to nie masz szans, albo sie skupiasz na czyms w czym jestes dobry, albo w reszte bawisz sie rekreacyjnie

Gość malamigotkami
ja koncze w tek chwili awf i powiem ci tak nie mozna po prostu sobie wymyslic ze jest sie sportowcem. Z tego co piszesz wynika ze on chce nim byc a nie wie w jakiej dyscyplinie to bez sensu i tak sie nie da........i fakt jest juz za stary do wielu dyscyplin ale to nie znaczy ze niczego juz nie osiagnie. Tylko musi miec jakis cel a nie ze po prostu chce byc sportowcem tak sie nie da. Lepiej niech pomysli co lubi i to robi bardziej proponuje rekreacyjnie a nie wyczynowo, może znajdziecie jakąś dyscypline kt óra możecie zajać sie oboje np w zimie jexdzić na nartach, teraz jazda na rowerze czy tenis ziemny. to wam razem sprawi duzo przyjemności a sport wyczynowy jest cięzki i tzreba byc zdecydowanym a nie że nagle sie wpadło na pomysł bycia sportowcem.Zapytaj co go pociaga konkretnie może siłownia a może lubi pobiegać. sport nie zaszkodzi tylko rekreacyjnie bez przesady.