Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla ewka

stanik do sukienki

Polecane posty

Gość zla ewka

mam problem. mam dość spory biust i sukienke na wesele bez ramiaczek. moze wiecie jaki stanik bedzie najlepszy do podtrzymania go(model, firma ) a co myslicie o tych silikonowych sa warte zachodu?

Gość megiddo0
przede wszystkim musisz miec dobrze dobrany rozmiar bo inaczej nawet najlepszy stanik da ci marny efekt obwod musi byc odpowiednio ciasny (bo to on podtrzymuje biust) wiec zmierz sie ciasno pod biustem (na wydechu) i odejmij od tego 5-10 cm i zaniz do najblizszej piateki-wtedy bedziesz miala obowd ktory powinien byc dobry np masz 73cm pod odejmujesz 5 cm co daje 68 i zanizasz do najblizszej piatki czyli powinnas nosic obwod 65(im wiecej masz tluszczyku na zebrach tym bardziej powinnas zanizac obwod bo ma sie on trzymac na zebrach) a potem dopasowujesz do niego miseczke

Gość .... ...... ....... .......
fajna rada z tym obwodem pod biustem...wlasnie sie zczailam ze za duze staniki kupuje:)

Gość malinka324
mnie najbardziej denerwuje to ze jak idziesz do sklepu to pani ekspedietka nigdy nie umie doradzic. a jak marudzisz i za dlugo wybierasz to zaczynaja byc nie mile

To kupuj w internecie ;) A potem sama chodź pomarudzić paniom ekspedientkom, machając im przed nosem koronkowym, kolorowym cudeńkiem w rozmiarze 60GG czy co Ci tam "nietypowego" wychodzi :D A jak chcesz się pośmiać to poczytaj nasz wątek o takich "kompetentnych" ekspedientkach: http://tiny.pl/n5dd ;)

a ja radzę gorset podtrzymujący, jednoczesnie modeluje figure i biust i podtrzeymuje go na wlasciwym miejscu

Gość valerie hobhouse
a ja kupiłam sobie właśnie taki silikonowy i jestem bardzo zadowolona, nic mi "nie lata" no i pod sukienki i bluzeczki na ramiaczkach jest rewelacyjny! Gaia model Kornelia, w necie też jest

Gość silikonowe ramiączka
na wierzchu?!!! Bleeeeeeeeeeeee, zerzygać się można. Jak macie problem z dobraniem stanika do sukienki z odkrytymi ramionami, kupujcie taką z zakrytymi ramionami, jak cyc się nie trzyma. Bielizny nie nosi się na wierzchu. Wesele to uroczystość, tak? Równie dobrze można sobie dziurę na dupie wyciąć i pokazać bawełniane majty.

Gość valerie hobhouse
czy ty umiesz czytać dziewczyno?? napisałam że noszę biustonosz silikonowy, czyli BEZ ŻADNYCH NARAMIĄCZEK. Silikonowy- czyli sam się trzyma

Ale dziewczyna napisała, że ma spore piersi, a Cornelia Gai jest ledwie do miseczki E... A jak jeszcze autorka postu jest szczupła, to już na pewno model nie dla niej, bo obwody zaczynają się od 70 i pewnie za ściśliwe nie są... Polecam przejrzenie tego wątku: http://tiny.pl/kxsw (i w ogóle całego tego forum) . Ogólnie przypuszczam, że dobrym zakupem byłby Panache Special Occasions albo Panache Porcelain :) A jeśli przez \"silikonowe\" masz na myśli takie skorupki na kleju jak opisane tutaj: http://balkonetka.pl/2008/06/05/czym-obkleic-sie-w-tym-sezonie/ to naprawdę szkoda kasy ;)

Gość zla ewka
tak czytam i czytam i zastanawiam sie nad silikonowym . musiałabym po prostu sprubowac ponosic przed impreza