Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIEK A DZIECKO

Jaki jest najodpowiedniejszy czas zeby urodzic dzecko?

Polecane posty

Gość WIEK A DZIECKO

Gość a gdzi
zajść w ciążę na ostatnim roku studiów, oczywiście moim zdaniem :-)

Gość fghgth
czas apokalipsy :p

Gość About being alone
Na ostatnim roku studiów? To widocznie dla mnie to odpowiedni czas,tylko chłopa brak :o

Gość WIEK A DZIECKO
ja mam juz 14 lat

Gość WIEK A DZIECKO
bez podszywania sie kurcze!

Gość WIEK A DZIECKO
Urodze dziecko po studiach a co dalej? Np. z planami, z praca, przeciez nie po to studiowalam 5 lat zeby teraz zajmowac sie dzieckiem, a przeciez malemu brzdacowi trzeba poswiecic duzo czasu.

Gość wojadżerka
najwcześniej 28 lat

Gość WIEK A DZIECKO
chyba ze bede dorabiać jako Prostyttutka

Nie ma odpowiedniego czasu na urodzenie.Zawsze jest coś za i coś przeciw A dlaczego akurat 28 lat??

Gość wtedy gdy jest chciane

Gość WIEK A DZIECKO
Chce sie doradzic, zapytac co inni o tym mysla a ktos sobie zarty robi podszywajac sie za mnie! Tak wlasnie jest najczesciej na kafe!

Gość zwaaz
ogladalam kiedys jakis program i bylo powiedziane ze fizycznie najlepiej urodzic dziecko w wieku21-23 lat, ale czemu po co itd to juz nie pamietam

Gość kiedy nie
na pewno nie w wieku 40lat

Gość .... ...... ....... .......
odpowiedni czas na dziecko jest wtedy kiedy poczujesz ze chcesz je miec..jedni chca w wieku 20 lat inni po 30...kiedy poczujesz ze nadszedl czas idz i sie rozmnazaj;d

Gość mekintosz
Wg biologii najlepszy czas na dziecko: 20 - 25 lat. Wg mnie: 25 - 35

Gość WIEK A DZIECKO
Chcialabym miec dzidzie tak miedzy 24 a 28, ale czy nie wiem czy to nie jest za pozno, bede przed 40 kiedy moje dziecko bedzie miala I komunie, a na pewno kolo 60 gdy bede wyprawiac dziecku wesele, czy nie bede wtedy stara? PS. Bez urazy dla pan w wieku 60.

Gość wojadżerka
28 lat to najwcześniej, trzeba się uczyć, wyjeżdżać, zwiedzać, nabierać rozsądku życiowego, poznać dużo ludzi, mieć jakieś lokum, popracować, integrować się w pracy a dopiero później dziecko koło 30 -stki , teraz rodzą 33 lata, 36 -pierwsze dziecko tak jest najlepiej kobieta cieszy się tym dzieckiem, stwarza mu wspaniały świat a nie jakaś tam 17 latka która myśli o chłopakach i podrzuca dziecko, nie dba.

Gość Ja mam 23 i już bym chciała
ale nie mam z kim :( Po prostu czuję się gotowa.

Gość Mam 42 lata i jestem w ciąży
dziecko rodzi się, gdy się go pragnie. Dopóki istniej możliwość fizjologiczna czyli przed klimakterium. W Polsce rodzi się co roku 6 tysięcy dzieci matek po 40 roku życia.

Gość WIEK A DZIECKO
Ale czy to nie jest za pozno?

Gość wojadżerka
to dobrze że masz 42 i jesteś w ciąży, czasy się zmieniły to nie to co za komuny, 20 lat i zachodź tak najpóźniej do 25 r ż bezsens jak papież się urodził to jego matka miała 42 lata

Gość gfjgkh
Jak bedziesz miala z kim, jak na dziecko zarobisz i jak nie bedziesz zalowac, ze dziecko Ci moglo zepsuc kariere 🖐️

Gość kiedy nie
do mam 42 lata i uważasz,że to jest odpowiedni wiek na rodzenie dzieci? Myślisz,że się odmłodzisz?

Gość Mam 42 lata i jestem w ciąży
Skoro biologia zezwala na zajście w ciążę w tym wieku - to nie jest za późno. Za późno to jest jak się już nie może zajść :-O W tym cała mądrość ewolucji lub boga - co kto woli.

Gość WIEK A DZIECKO
W sumie, wiele par sie stara o dzidzie i to bedac w roznym wieku. Chodzi mi glownie o zdrowie matki w tym wieku i samj dzidzi. Przeciez tyle sie slyszy o tych chorobach, ze zagrazaja,ale przeciez bedac w ciazy w obojetnnie w jakim wieku jestesmy narazone na ryzyko.

Gość .... ...... ....... .......
na dziecko mozna byc co najwyzej za mlodym na pewno nie za starym....

Gość WIEK A DZIECKO
Taaa i zawalic szkole i bawic w mame, tak? Wlasnie takie czasy sie zaczely ze dziecko rodzi dziecko. i dla mnie nie do pomyslenia jest ze teraz slyszy sie o tylu pedofilach, a nawet stosunkach miedzy ojcem i corka, z ktorych sie rodza niewinne dzidzie.

Gość kmjfh ndgb
jakie dzidzie? Dzieci a nie dzidzie, a co ju zplanujesz wesele dla wlasnego dziecka? a skad wiesz ze dozyje wesela, moze ci umrze zanim zdazy wziac slub, moze bedzie gejem/lesbijka i z wesela nici, moze nie zechce wesela miec wcale, moze zle go wychowasz i sie wyprowadzi z domu albo bedzie przestepca itd co poskutkuje brakiem wesela albo nie zaproszeniem cie na nie (a to tez mozliwe) tak wiec widzisz ze myslenie o weselu wlasnego dziecka jak sie tego dziecka nie ma to zwykla durnota, jak sie ma tez zreszta, bo po chooj planowac wesele komus kto go jeszcze nie chce? ales ty puuuusta