Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weselicho

Podoba Wam się?

Polecane posty

Gość weselicho

Witajcie! Idę za tydz. na ślub/wesele. Nudzi mi się chwilowo i chcę sięzapytać czy podoba Wam się moja kreacja- choć to za duże słowo. Taka bluzka: http://www.allegro.pl/item441213271_victoria_s_secret_bluzka_czerwona_jedwab_38_k1118.html - choć na żywo jest o wiele ładniejsza, http://www.allegro.pl/item438940532_eleganckie_dlugie_satynowe_czarne_spodnie_36_s.html + czarny żakiet z tego materiału co spodnie

Gość taka jedna zzz
mi sie bluzka nie podoba.. tzn ja bym sie nie ubrala tak.. spodnie tez nie.. za bardzo sie blyszcza.. ale moze Ci pasuje, o gustach sie nie dyskutuje..;) ja bym sie w tym dobrze nie czula.. bluzka mi przypomina troche moja pizame.. tylko, ze ja mam ja na ramiaczkach ;)

Gość snfsd cfuisg
na wesele to sie kieckę zakłąda...

Gość wranglerka2008zzzzzzz
tez uznaje sukienki na wesele. ale ogolnie komplet ladny:)

Gość nie podam loginu
I pomysl jak bedziesz tanczyc z facetami na weselu w spodniach? Nie bedziesz sie dziwnie czula? To nie wypad do klubu. MOim zdaniem to nie wyglada ok. Jak spodnie to ew. na poprawiny a na wesele to keicka ( a tu masz juz szerokie pole do popisu) :)

Gość bluzka jest jakby
bielizniana

spodni takich u nas pelno na bazarku..sa z tak okropnego materiału ze zaraz ci sie pozaciagaja zreszta popatrz na ta bluzke..kuzwa ona jest do pepka:o takie krotkie bluzki to FAUX PAS

Gość o rany co to jest...
no na poprawiny to może ten bazarowy błysk by jakoś uszedł w tłumie, ale na wesele?????????????????? W życiu, na wesele tylko w kiecce, żenada taki strój, ja bym się tak nigdy nie ubrala i jak żyje i byłam na wielu weselach to nie widziałam ZADNEJ dziewczyny w spodniach...kup kiecke a to coś na poprawiny zostaw...albo na impreze w klubie..

dokladnie na wesele to tylko sukienka! ten komplecik to juz bardziej na poprawiny chociaz on mi sie wogole nie podoba

Gość i dont think so
Byłam na weselu siostry w spodniach i jakoś wszyscy przeżyli :) nie łam się, jest dobrze. :)

A mi się bardzo podoba taki komplecik. Na moim ślubie parę pań było w elegiackich zestawieniach spodni i bluzek.