Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oviesse

ile max wydałybyście na kombinezon zimowy dla noworodka?

Polecane posty

Gość brums
zależy jaki i czy nowy

Gość Ja dałam
12 euro.

kupilam dwa za 56 zl :d jeden wiekszy - kombinezon a 2 mniejszy - kombinezon - śpiworek i więcej bym nie wydala :)

Gość fagottino
no na pewno poniżej stówki no chyba że jakiś super puchowy ale widziałam i za 350 wiec ceny sa różne

Gość shanghajred
100

w H&M jest super puchowy za 99 zł, można włożyć na każdą nóżkę lub połączyc w śpiworek i dodatkowo na łapki sa takie ochronne zakładki zamiast rękawiczki.

to taki wlasnie jak pisze czarne czarne kupilam w 5,10, 15 w cenie 49 zl plus rabat dla ciezarnych 10% ...

te z biedronki są do d.... kuumpela kupiła w zeszłym roku źle uszyte, nie mogłą zapiąć pod szyją, bo było za ciasno i dziecko musiałoby mieć pod szyją goło :O

Gość wojcik
wojcik sprzedam kombinezon jednoczesciowy firmy Wojcik..rozmiar 86,,kolor czerwony.Rekawki i nogawki mozna wywinac sa one w kolorowa krateczke.Kombizezon zapinany na zamek i trzy guziki..moge podeslac zdjecia na meila. sprzedam rowniez kobinezon "z bialego misia"na dziecko2-12 miesiecy.Zapinany na zamek,posiada kaptur i sliczne pomponiki.Kolor bialy. Kombinezon blekitno-rozowy.Zapinany na zamek z kapturem.Do tego zakladane paputki na nogi i rekawiczki.Rozmiatr na dzicko od 3-12 miesiecy.Rowniez moge podeslac zdjceia na meila.. dodam,ze za niwielkie pieniazki meil kula-95@o2.pl

Gość moja dzidzia
wojcik.. a ten kombinezon mis, to na ile wzrostu?