Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twoja sąsiadka

Mam ciągle ochotę na sex

Polecane posty

Gość Twoja sąsiadka

i nie wiem jak sobie z tym poradzic;) Sex z mezem mam 4 razy w tygodniu i to calkiem ostra jazda. Wyprobowalismy juz chyba wszystko (oprocz bdsm, sm, pissing - slowem nie robilismy tego co nas nie podnieca). Kocham bardzo meza, jest niesamowicie przystojnym facetem - podnieca mnie od palcow u stop po koncowki wlosow i ostatnia rzecza jaka chce zrobic jest zdradzenie go - chociaz przyznam, ze zaczelo mi to chodzic po glowie. Dla mnie 3 razy dziennie nie byloby za duzo ? A moze powinnam sie leczyc? Chce znac wasza opinie na ten temat.

Gość Ty zboczucho Ty
:o

normalne że każda normalnie rozbudzona kobieta kochająca swojego partnera chce seksu cały czas bo taka jest wasza biologiczna rola dążąca do zapłodnienia

Gość teczka
Kiedyś na Discovery lecial film dokumentalny o kobiecie, która ciągle odczuwala podniecenie nawet jesli nie myślala o seksie. To byla jakaś nieprawidłowość. Przeszkadzalo jej to i chciala sie z tego "wyleczyc". Tak więc ciągła ochota na sex może być "chorobliwa". Ale w Twoim przypadku to pewnie kwestia temperamentu. :)

Gość Twoja sąsiadka
temperament... coz na pewno. Odczuwam to nie tylko w sferze sexualnej :)

Gość Twoja sąsiadka
pannachupik18 --- jemu wystarcza tyle ile jest, pomimo moich prosb i "podchodow"

Gość karoolek
albo sie leczyc - choc to slowo za durze , albo przyzwyczaic

ja nie wiem co jest z moja panna ;( kiedys bzykalismy sie jak kroliczki po pare razy dziennie nawet, a teraz straszna lipa... trwa to juz z miesiac, juz zaczyna mnie to meczyc... kochamy sie jakos 2 razy w tygodniu max. Mam 22 lata, dobra budowa ciala (2x w tygodniu basen, 3x silownia), nie chce pisac glupot zreszta nie lubie mowic/pisac o sobie, ale dziewczyny uwazaja mnie za przystojnego faceta (182cm, czarne wlosy, piwne oczy, ciemna karnacja, wlosy srednia dlugosc). Ja mam duze potrzeby, chcialbym minimum sie kochac 5x w tygodniu... kiedys czytalem ze tabletki zmniejszaja poped u kobiet, ale ona przeciez je zarzywa od 3 lat. Co jej dolega? Moze sie jej znudzilem?

Gość Twoja sąsiadka
No to mamy skrajnie odmienne problemy. Nie piszesz jak dlugo jestescie ze soba. Moze cos sie zmienilo, cos czego nie potrafisz dostrzec. Porozmawiaj z nia. Powiedz co cie boli, postaraj sie dojsc jaka moze byc tego przyczyna. Nie ma akcji bez reakcji ;)

no jestesmy ze soba od 3 lat. Probowalem z nia o tym rozmawiac to mowi, ze za malo ja zachecam, a jak juz dochodzi do czegos to ze ja pocaluje pare razy w usta i ide calowac ja na dol... a wyglada to tak, ze caluje ja w usta i dotykam jej ciala calego przez pare min, pozniej pieszczenie ja oralnie jakos 5 min, jesli widze ze jej sie bardzo podoba i glosno jeczy to dluzej, az nie powie dosc, lub jak nie skonczy - to jest zla gra wstepna? Niby ile mam sie starac i co innego robic? ;/ Nie wiem w czym tkwi problem, ale to raczej nie to ;/

oczywiscie nie zawsze to wyglada tak jak opisalem, bo lubie eksperymenty i lubie tez na ostro/od razu do rzeczy... juz nie pamietam kiedy ona mnie zachecala do sexu, ciagle to ja wychodze z inicjatywa, juz mam tego dosc i dodam ze ostatnio wzrok mi ucieka co raz czesciej jak zobacze jakis smakowity kasek na ulicy....