Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haniak

wysokie OB

Polecane posty

Mam ciągle wysokie OB. Dzisiaj miałam 48, 3 miesiące temu 39. Miałam też 78. Czuję się dobrze , mój lekarz bagatelizuje to. Mówi, że taka moja uroda. Mam ok.50 lat.

to nie jest badanie specyficzne, w europie zachodnie w ogole nie jest praktykowane, zasugeruj lekarzowi by zlecił Ci białko CRP.

Gość moze masz jakis
przewlekly stan zapalny? reumatyzm? A cos ci dolega?

Bolą mnie kolana w pozycji leżącej. Mogę chodzic długo i nie bolą. Dzisiaj przyniosłam wyniki badań ASO 18 RF 12 kwas moczowy 4.1

Gość takie
A jak ginekologicznie

Gość takie
Skoro miałaś operację to musisz odczekać, bo wszystko jest jeszcze bardzo świeże, wewnątrz goi się do roku, możesz podejść do ginekologa by dał ci skierowanie na CRP

Dziekuję za podpowiedz. Ale przed operacją też miałam takie wysokie OB. Już od 4-5lat. Teraz trochę odczekałam i chciałam sprawdzi bo myślałam, że to było związane z moimi problemami gin. Zrobię jak mi każesz, czyli pójdę za miesiąc do gin. po skierowanie. Byłam juz na badaniu kontrolnym. Wszystko jest ok, czuję się dobrze.

Gość takie
Ja też przez dłuższy czas po operacji gin miałam stan zapalny, to goiły się szwy wewnętrzne

Gość takie
Wejdź na topik ...po usunięciu macicy... tam dziewczyny udzielają dobrych rad, wszystkie są po operacjach ginekologicznych