Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamajaca

nie biodrówki

Polecane posty

Gość jamajaca

Mam pytanko, mianowicie z jakiej firmy mozna kupic fajne spodnie jensowe nie biodrówki, ale tez nie takie calkiem wysokie jak dla starszych kobiet????

Gość jamajaca
nie muszą, nie zalezy mi na markowych...

W hurtowniach sa fajne . Ja kupuje w "Class" . Są i biodrówki i noralme i takie wysokie .

Gość jamajaca
a to jest nazwa tej hurtowni czy jeansów, u mnie w miescie chyba takich nie znajde :( chodziłam po rynkach, po giełdach towarowych i jak juz sa jakieś to takie z bardzo wysokim stanem i takie typowe jak dla pan kolo 50, ( brzydkie i nie fajne)

Gość a u sialalala
Grawik ma (i to duzy wybor)-wiem ,bo pracowalam

Class to nazwa hurtowni .;) Tam są b.ładne i niedrogie . Tak do 65 z marżą . Może poszukaj w innych hurtowniach , zawsze tam wiekszy wybór ;)

Gość jamajaca
a jakie ceny w tym Grawiku, podasz mi ?

Gość a u sialalala
nie iem jak teraz sie zmienily(w przeciagu roku,ale mysle,ze nie drastycznie)a byly od 120zl do150,takze chyba nie jest jeszcze tak tragicznie

Gość jamajaca
dziękuje, nie znam tej marki i tez jeszcze nie słyszałam o niej ale niedaleko mojej miejscowosci jest ten sklep, to moze podjade, patrzyłam teraz na stronke tej firmy ale nic tam na niej nie widac za bardzo ;) chciałam zobaczyć pare modeli, ale na modelce nie za bardzo widac z jakim stanem ma spodnie ;)

Gość a u sialalala
to super,ze niedaleko masz ten sklep,bo wiem,ze w Wawce go nie ma,ale jest wybor,a co najlepsze to maja(choc nie we wszystkich modelach) trzy dlugosci! czyli dla bardzo niskich i bardzo wysokich :) powodzenia

Gość jamajaca
byłam w newyorkerze, byłam w reserved,byłam w vogele(i tam kupiłam ze dwie pary ale nic nowego juz od dawna tam nie mają, a jak sa to zas rurki, które tez nie za chętnie kupuje) w galerii,camaieu,diverse,big star,levis itp i nie ma :(

Gość jamajaca
a u sialalala dzięki za informacje, nie aż tak blisko ale za fajne i dobre dzinsy jestem w stanie podjechać tych pare km ;)

Gość ssldjffjjfjffjj
Moja rada jest taka, zebyś jednak przyzwyczaiła się do biodrówek, bo ciężko ci będzie cokolwiek innego kupić. Długo się nie mogłam przekonać, mam już trochę lat, a jednak nauczyłam się w nich chodzić. Zresztą biodrówki biodrówkom nie równe - są wyższe i niższe, poza tym bardzo dużo zależy od kroju: musi być duża różnica między podcięciem z przodu i z tyłu, wtedy "siedzą" dobrze.

Gość jamajaca
niestety ale po ciazy został mi brzuszek, i nie jest łatwo mi go zgubić, a próbuje wszystkiego, ćwicze itp, mam nadzieje ze jednak kiedys mi się zmniejszy :( no ale przeciez musze w czym chodzić zanim tak sie stanie, i tu nie chodzi mi o wystajacy tyłek tylko o to zeby mi nie wystawała fałdka :( a w wyzsze spodnie jakoś to kamuflują buuu :(