Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vizirek

POMOCY

Polecane posty

dzisiaj popołudniu wyczułam u ciebie w okolicy warg srom.większych guzek, kiedy go dotykam to boli :( z góry jest zaczerwienione, nie ropieje. Leczę się na grypę, biorę antybiotyk. W poniedziałek goliłam się właśnie w tych miejscach. Kiedyś już miałam coś podobnego i wydaje mi się że było to po goleniu, ale dokładnie nie pamiętam. Pomóżcie :( Może miałyście kiedyś coś takiego :( Będę wdzięczna za każdą radę :(

Gość asasawerty
to pewnie rzodkiewki ci rosną !!!

Gość i dont think so
Albo opryszczka, albo zapalenie mieszkow włosowych. Na pierwsze - maść zovirax, na drugie - maść tribiotic. Obie bez recepty. Pozdrawiam.

czy po goleniu może wystąpić zapalenie mieszków włosowych?? Jak to w ogóle się objawia???

Gość mialam tak juz kilka razy
Szczegolnie po goleniu zrobi mi sie czasami na wargach sromowych taki normalny pryszcz. A dwa razy zrobil mi sie taki wlasnie duzy i bolacy. Po prostu go wycisnelam. Pozniej w tym miejscu pozostalo takie lekko wyczuwalne zgrubienie, z ktorego dosc czesto moglam wycisnac ta biala wydzieline i to sie utrzymywalo okolo 2 lat az w koncu zaniknelo. Wydaje mi sie ze to po prostu przerost jednego z tych malych gruczolow wydzielniczych skory.