Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babeczka 30

Nigdy więcej pampersów DA-DA

Polecane posty

Gość mama małej córeczkii
nie chodzi o grzybice niemowląt samą w sobie tylko grzybice skóry gładkiej tak to się nazywa :)

Gość godsonekk
ale to o irygacjach pochwy dobre dobre :) napewno wszytskie mamy irygują pochwy swoim córkom :)

Gość powiedziałabym higieny
widzisz sama nie wiesz o czym gadasz bo nie jesteś w temacie.

dobrze niech i tak będzie :) dada są super a wszyskie niemowlaki których mamy pisały o grzybicy po tych pieluchach poprostu albo irygowały pochwe, albo nie zmieniały podpasek, tudzież zaraziły się poprzez kontakty seksualne :)

i jak dziecko ma grzybice na pupie to jest to grzybica skóry gładkiej gamoniu :)

Gość czytałas to co wkleiłas
Jesteście takie mądre że z tekstu nie wyciągnęłyście nic poza tą nieszczę snę irygacją , krwawieniem menstruacyjnym i sexem :O Gratuluje . Przecież tak trudno dopatrzeć się zę poza tym są tam jeszce wymienione inne przyczyny : -Istotną rolę w wywoływaniu infekcji grzybiczych pełnią natomiast z pewnością niewłaściwe nawyki higieniczne, obejmujące zarówno zaniedbywanie higieny codziennej - korzystanie ze wspólnego ręcznika czy kostki mydła, -stosowanie mydeł o silnym działaniu bakteriobójczym i intensywnie zasadowym odczynie. 🖐️

Ja nie mam jeszcze dziecka ( za dwa tyg termin porodu ❤️ ) ale tak sobie mysle ze jezeli te wszystkie HUggisy i Pampersy tak odparzaja to moze trzeba zaczac uzywac pieluch tetrowych???

Gość mama kruszynki
Ja od samego początku używam pieluch DaDa dla swojej córki i nie mam co do nich zastrzeżeń, nie można uogólniać ze są złe dla wszystkich dzieci. My używamy ich już ok 10 miesięcy i jesteśmy bardzo zadowolone, ja, córcia i jej pupa :)

Gość powiedziałabym higieny
och zapomialam dodać: gamoniu!

Gość pupa77
"Kupiłam wczoraj pampersy DADA w Biedronce i już nigdy więcej Założyłam małemu wczoraj na noc dziś rano pupa czerwona i odparzona Skusiły mnie opinie tu na forum no i cena trochę niższa niż Huggies które używałam do tej pory.Nigdy więcej " Ja słyszałam, że jak się przyzwyczai skóra dziecka do jednego typu pieluch, to często źle reaguje na zmiany, może to przez to.