Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola27

najlepszy preparat z żelazem na anemię

Polecane posty

Lekarz przepisał mojemu synowi (8,5 mies) Ferrum Lek 2x dziennie po 5 kropli. Synio ma 10,6 hemoglobiny. Czy któraś mama stosowała ten lek? czy jest dobry? czy jest jakiś lepszy? proszę poradźcie

ja przy swojej anemii biore ten lek tylko w postaci tabletek i szczerze mnei on nie podchodzi. niestety z zelazem jak z tabletkami anty jedni toleruja to inni nie :/

Gość ferrum
to dobry lek dla dzieci, tylko pamiętaj, że jak to po żelazie, kupki mogą być czarne i mogą wystąpić zaparcia

a jakie produkty podawać małemu żeby żelaza było więcej? mały traci apetyt po żelazie! co robić? zmniejszę mu dawkę z 10 kropel na 5 kropel, mogę?

Gość miłka2222
Możesz mu podawać sok z buraków

Gość agattka81
dużo żelaza zawiera pietruszka zielona,szpinak, buraczki czerwone, najlepszy sposób to pietruszka zielona na kanapeczke,rzeżucha jest też dobra.przeprowadz takom kuracje przez tydzień i sprawdz wyniki.pozdrawia

za chwilę zrobię małemu jajecznicę z dwóch żółtek i posypię natką pietruszki, buraczki też jutro będą :)

Gość czyzby*tak
dwa zoltka to za duzo!!!!!!!!!!!!!!na raz!!!!!!!!!!!!

mój lekarz kazał mi pic herbatki z pokrzywy.Kupuje sie w saszetykach suszone zielsko.Miałam bardzo nsiko hemoglobine w ciazy i bez brania tabletek podskoczyła:) Polecam