Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mango z bango

WYBRAŁ NISKĄ JA TEGO NIE ROZUMIEM

Polecane posty

Gość mango z bango

nie wierze no, mialam chlopaka super gosc wysoki przystojny wysportowany. ja tez jestem wysoka, zgrabna, wizualnie bylismy idealnie dobrani. zerwalismy dwa miesiace temu. dzis widzialam go na miescie z nowa dziewczyna. juz pomijam ze bylam lekko zazdrosna ale jej widok zupelnie mnie powalil. ona jest taka niska i drobna... wyglada przy nim jak dziecko... pisze wiec do niego na gg a on do mnie ze jemu wlasciwie zawsze podobaly sie takie drobne male dziewczyny, zaczelam drazyc temat i on powedzial ze male sa takie urocze, slodkie bla bla bla... smial nawet stwierdzic ze wiekszosci facetow takie niskie panienki sie podobaja. czy to prawda?

Gość tak to prawda...
Tak moj tez zwiazal sie z nizsza ode mnie z 15 cm!!!Na dodatek ma twarz mila ale nie jakas specjalna. Tez okazalo sie,ze on lubi male kobiety .Widocznie ja kocha a mnie nie. Co poradze?

Gość mango z bango
ALE MOGL SOBIE TEZ ZNALEZC NORMALNA WYSOKA DZIEWCZYNE!!! albo chociazsredniego wzrostu, a on twierdzi ze niskie podobaja mu sie najabrdziej, nawet zasugerowal zebym przyjrzala sie zwiazkom naszych znajomych i faktycznie wiekszosc tych wysokich facetow ma niskie panny, tylko ci sredniego wzrostu maja dziewczyny mniejwiecej podobne wzrostem do siebie. io jestem ciekawa czy faktycznie facetom podobaja sie takie niskie chuchra?

Gość uker
nawet sylwetka nie jest tak wazna jak twarz . Twarz to podstawa i okresla czy dzeiwczyna ma powodzenie .

Gość uker
dla mnie wzrost nie ma znaczenia . Tylko ryj sie liczy . .

Gość mango z bango
z twarzy nie widzialam jej ale przciez sa i ladne wysokie dziewczyny

Ja jestem wysoki i raczej solidnej postury. Zdecydowanie podobają mi się dziewczyny o filigranowych figurkach.

Gość mango z bango
up

Gość mango z bango
gg ale czemu ja pytam? jak teraz o tym mysle to naprawde te mniejsze zawyczaj maja tych wysokich i super zbudowanych facetow, tych facetow do nich ciagnie ale czemu?

Gość pelle
tak, teraz zaatakuje Ciebie banda niskich panienek z wyzwiskami w stylu żyrafa:P nie martw się. Kiedyś dodałam podobny temat, zostałam zbesztana, chociaż nic zlośliwego nie napisałam... a zostałam nazwana paszczurem, żyrafą, że pewnie mam krzywe nogi, że jestem bezczelna itp. Chociaż nie wiedzą jak wyglądam itp:) mam 174 cm wzrostu. A zadałam pytanie po prostu - czemu tylu wysokich facetów chodzi z niskimi :) Może Twój ex ma jakieś skłonności...skoro ona wygląda jak dziecko? :P

Gość uker
bo niskie maja mniejsze glowy , a nie konskie jak isis gee ? Wielka laska = wielka glowa .

Gość nie wiem ja tez jestem niska
mam 163 i bardzo szczupla a moj facet jest wysoki i dosyc dobrze zbudowany, ale nie wiem czy to jakas regula:o wlasnie zawsze mialam kompleks na tym punkcie i wydawalo mi sie, ze on tak naprawde woli wyzsze

Gość mango z bango
haha moze:P nie no nie sadze, ja szczerze szanuje jego wybor ale nie rozumiem. Ty tez zauwazylas ta regule?

jakbym mogla to chcialabym miec chociaz to 5 cm wiecej

Gość ddvvdd bddebebe
bo duzy facet czuje sie wtedy maczo ze moze sie zaopiekowac i schowac "w siebie" taka malutka sliczniutka kobietke

Gość slodka_86
bo małe jest piekne... moj chlopak jest o rowne30cm wyzszy i jest super pod kazdym wzgledem jak to mowia w lozku sie wyrownuje

Gość uker
herbus ma 155 cm wzrostu , a jest ladna . Nie przesadzajmy z tym wzrostem laska ma miec ladna twarz .

Oj oj, z tymi domysłami o skłonnościach to już przesada. Ot taki gust, a o gustach się nie dyskutuje. Małe babki mnie kręcą, ale nie znaczy to, że nie mógłbym być z wysoką. Nie wygląd wszak jest gwarantem udanego związku.

Gość mango z bango
czyli niskimi kobietami faceci lecza kompleksy?

e tam, ja bym chciala byc wyzsza i nie bede tutaj klamac jak wiekszosc niskich kobiet, ze wysokie to zyrafy itd to ciekawe czemu w wyborach pieknosci wygrywaja te wyzsze?? tak jak mowie moj facet jest wysoki i dobrze zbudowany, a ja niska i drobna, ale idac z nim wlasnie czasem czuje sie jak dziecko dlatego czesto nosze obcasy. Nie martw sie autorko, podejrzewam ze to nie kwestia wzrostu, ze teraz jest z nia. Moze ma fajny charakter i faktycznie ladna twarz

Gość yrmpa jestes
właśnie nie rozumiesz dlatego bo myślisz, że facet ocenia kobiety według takich samych kryteriów jakim ty oceniasz facetów... pewnie wzrost, kasa, zaradność, samochód :classic_cool:

Gość ddvvdd bddebebe
nie komplesksy po prostu czuja sie wtedy jak prawdziwi faceci a przy wysokich jak z kumplem

Gość pelle
jasne... naprawde to teraz takie masowe zjawisko... Najlepsze jest to, że jak facet idzie ze swoją niską wybranką - lustruje mnie wzrokiem, patrzy się w dosyc jednoznaczny sposób, chociaż nie robię nic, ubieram się normalnie, elegancko. Bo jestem po prostu i szczupła i wysoka. A, i bez złośliwych komentarzy do mnie:) Jakoś nie zauważyłam, żebym miala wielką głowę:P

Gość slodka_86
sama sie lecz kobieto daj sobie spokoj widocznie on cie nie chce i nie szukaj winy w niskich czy tam wysokich

Gość mango z bango
ja sie nie martwie:) wiesz znam swoja wartosc:P ale tak serio p[waznie mnie to zainteresowalo, teraz zwracam na to uwage, dzis caly dzien idac po ulicy przygladalam sie parom i nie ma niskich dzieczyn z niskimi facetami za duzo, czy wysokich facetow z dziewczynami wysokimi czy sredniego wzrostu. najwiecej par zauwazylam wlasnie takich wysoki-niska i drobna

Gość mango z bango
phi nie szukam zadnej winy, nic mi do tego z kim jest. nie ma sie z czego leczyc :P

Gość pelle
mój facet ma 186 cm wzrostu, jest ode mnie o głowę wyższy. No ale ja mam 174 cm. On jakoś preferuje wysokie na szczęscie:) Chce się opiekowac niską? Nie zalezy to od wzrostu, ja np. ogólnie wzbudzam jakieś uczucia 'tacierzyńskie':P, ponoć zasługa tego, że mam duże niebieskie oczy. Jak dziecko.

168 to nie jest znowu tak malo....