Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mango z bango

WYBRAŁ NISKĄ JA TEGO NIE ROZUMIEM

Polecane posty

Gość Cytrusssik
Ja jestem w sumie niska, ale chciałabym być wyższa, dłuższe nogi przedewszystkim. Słyszałm kiedyś, że dobrze zbudowani panowie, i tacy co pakują na siłowni chadzają z małymi, drobnymi dziewczynami, żeby optycznie wydawało się ze oni sami są jeszcze więksi. Jak wszędzie- nie ma reguły- po prostu trzeba trafić na swpjego, a czesto jest taki, że wybranek/wybranka i tak ogbiega od naszego ideału urody pod wieloma wzgledami, ale człowiek nie ma wpływu na to do kogo poczuje mietke albo cos w tym rodzaju.

Gość Raykiew
EZOTERYCZNA chyba sama jestes niedowartościowana:] za chiny ludowe? a ja mam 171 i moglabym jeszcze urosnąc tak z 5cm :)

Raykiew Jakbym była niedowartościowana to bym się chciała zmieniać :p A nie chce. :D Poza tym zgrabna sylwetka nie zależy od wzrostu :D Takie gadanie to ograniczenie :p

Gość i tak nie wygrasz
autorka tematu widocznie nie umie sobie poradzic ztym ze facet wybral inna :O i nie potrafi zrozumiec jak moga sie podobac niskie kobiety.. zal mi jej

Gość Raykiew
jeszcze nie widzialam wyskiej dziewczyny z tłuszczem wylewajacym sie ze spodni;] ja tez sie nie chce zmieniac..mam drobna budowe,szczuplutka i wysoka :)

Gość Wysoka dziewczyna z boczkami
moze to dziwne ale ja widziałam

Gość i tak nie wygrasz
no ja widzialam i to duzo... spojrz na amerykanow, tam nie ma niskich kobiet, same wielkie i tluste

Ale przecież autorka mówiła o nieskiej i DROBNEJ dziewczynie :p Ja widze grube osoby niskie i wysokie :-o W ogóle to mega puste oceniać po wzroście... :-o Ja miałam kiedyś faceta co miał 1.69 a teraz np. mam takiego co ma 1.90 ... I co? Nie oceniłam ich napewno po wzroście! Każdy jest uroczony na swój sposób... Serce patrzy na serce... Ogólnie ja mam 1.58... Zostane zlinczowana? :p

Gość Raykiew
nie zostaniesz zlinczowana..;] w sumie to sie moge przyznac,ze widze czesto i wysokie brzydkie i te niskie.. bo tu twarz sie liczy i figura..w sumie niskie moga ubrac obcasy,a wysokie jakies buciki na płaskiej podeszwie ..tzn. ja uwazam,ze 180 dla dziewczyny to zbyt duzo,ale nic nie mam do takich..nastomiast 150 to za mało..mimo,ze i tak faceci w naszym kraju to flajtuchy..wiec mają z nami jak w raju

Moja znajomoma ma 1.83 i jest zajebista laskaaaaa :) A jej facet ma 1.75 i sie kochają :) A Kylie ma chyba z 1.52 ... I co, nie zgrabniutka Minogue ? :p

Gość Raykiew
dobra racja :) wzrost tu nie ma nic do rzeczy..! jak jestes ładna to tak bedzie i tyle..;] boze jakie to jest głupie...w ogole my tu tych facetow za pieknych nie mamy,a sie bijemy o oo?? własnie o co? ;/

No własnie... Ostatnio też zmieniłam swoje postępowanie i już za żadnym płakać nie bede.. To oni niech się o nas biją... O małe i duże... :D

Gość prooo
Przeważnie wysokie dziewczyny mają nie ładne duże buzie, długie kości twarzy, te niskie za to mają "lalkowate" twarze. Przy drobnej delikatnej, mężczyzna ma poczucie opieki itp... PSYCHOLOGIA :)

Gość Raykiew
śmiem twierdzic amancie,ze niskie i chude nie są do lania ;] a ty cofasz sie chyba w czasie.. mamy 21wiek rok 2008 ;] dla przypomnienia

Rany, co za problem. Tak, jestem niska. Tak, podobam się niektórym wysokim facetom, czasem tym niższym - prawidłowości brak. Ot, jednym pasuję, innym nie. I nawzajem. Nie oceniam ludzi po wzroście, choć pewnie nie chciałabym ani liliputa, ani olbrzyma - ale gdyby mnie zainteresował to kto wie? Nie przeszkadza mi mój wzrost, pewnie gdybym mogła to dodałabym sobie parę centymetrów, ale jest jak jest i w pełni to akceptuję. Teraz nazwijcie mnie zakompleksionym kurduplem :)

Gość lubiebolubie
lubie niskie,ale wysokie czasami to potrafia bardziej mnie zachwycic

Gość mango z bango
bo wysokie sa seksowne, zgrabne, powabne:P a niskie sa niskie:P

Gość 1111111111111111111111111
małe jest piękne, wysocy to wiedzą:P

żyrafy wbrew pozorom podobają sie niewielu facetom.za to niskie, zgrabne, drobne kobietki bardzo.Wiem coś o tym.Poza tym wlasnie takie drobniutkie sa zwinniejsze w łóżku.

"Raykiew śmiem twierdzic amancie,ze niskie i chude nie są do lania ;] a ty cofasz sie chyba w czasie.. mamy 21wiek rok 2008 ;] dla przypomnienia " Ale w niektórych krajach jest jeszcze jak w średniowieczu:P.Do tego chyba łatwiej zlać taką o kondycji i gabarytach Edyty Herbuś niż Przemycia Salety jak stawiają opór :P.

mango z bango bo wysokie sa seksowne, zgrabne, powabne a niskie sa niskie Taak i widać, że puste. Teraz już wiadomo dlaczego wybrał inną, nie niską ale po prostu inną. Mądrzejszą, bardziej wrażliwą, czułą i kochającą a znając facetów i bardziej sexowną, zgrabną i powabną. Nie ma to jak zadufana w sobie lasencja, tylko widzisz ona ( ta niska ) ma teraz super faceta a Ty? ha ha ha sama sobie odpowiedz, która z Was zdobyła w tym konkursie więcej punktów.

Gość mango z bango
czy super? znasz go?:P poza tym nie jestem zadufana tylko znam swoja wartosc, jestem wysoka szczupla mam dlugiei nogi ladna cere, i fizycznie nie mam do siebie zadnych zastrzezen, fakt moze jestem pyskata i czasem zlosliwa, ale w zwiazkach daje z siebie 100%

Gość w.w.w.
mango ale niski wzrost przekresla jedynie szanse w modelingu, a nie w uczuciach. przeciez na pewno rozumiesz, ze uczucie nie zalezy od wzrostu. zakochal sie w dziewczynie nizszej i good. niech sie kochaja na szczescie. jakby sie keirowal kryterium wzrostu toby z Toba nie zerwał. widac szukal czegos innego niz wysokiej kobiety. wysokie tez są lubiane, nie martw sie, dlugo sama nie bedziesz :) ale niskich sie juz nie czepiaj :) ja mam 158cm, moj luby 180cm. jest bardzo Ok, nawet jesli musze stawac na palcach żeby go pocalowac :)

Gość mango z bango
nie czepiam sie:) to tak bardziej w zartach i zazdrosci:) ale wszystkim i niskim i wysokim zycze szczescia:) kazdy na nie zasluguje:)