Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mango z bango

WYBRAŁ NISKĄ JA TEGO NIE ROZUMIEM

Polecane posty

Gość niedorowziik
mam 183cm i 24lata na imie Sebastian i jestem z Wrocławia coś jeszcze?

Gość agienta
a jak male zajmuja duzych to dla malych facetow zostaja tylko duze kobiety .

Gość mango z bango
powinno byc sprawiedliwie duze do duzego male do malego:P nie no zartuje oczywiscie, ale serio nie rozumiem, wiem ze to kwestia gustu ale to dla mnie troche dziwne, ze ci wysocy faceci wola sie prowadzac z dziewczynami ktore wygladaja przy nich jak dzieciaczki:)

noo i teraz mam problem..bo kiedy juz chlopak z ktorym sie spotykam,ale nie jestesmy razem zerwal ze swoja dziewczyną zabral sie za mnie...i co najdziwniejsze chcialabym,ale sie boje...

Gość zawsze mi sie podobaly nieduze
niedorowziik-----> to duza kobieta z ciebie:D a te duze dla malych facetow bo rownowaga musi byc w przyrodzie :classic_cool:

Gość agienta
ilosc mezczyzn i kobiet jest podobna . JEsli duzy mezczyna zajmuje male kobiety . TO tym duzym kobietom zostaja tylko niscy mezczyzni i niskim mezczyzna wysokie kobiety.

Gość mango z bango
a mnie sie podobaja tylko Ci wysocy, ale wiekszosc zajeta przez male slodkie przytulanki:P

agienta---> i tak jest dobrze :classic_cool: co by bylo jakby wysocy mieli wysokie? doszlo by do tego ,ze dzieci bylyby monstrami :D

Gość buhahahasmiechuwarte
ty bango,czy jak ci tam.. sama jest niska i zakomplesiona;] w dodatku PUSTA lalunia.. przytulanka?? mowisz o kluskach ?? jak facet bedzie chcial przytulanki to pojdzie do RIVIERY ,albo kupi misia.. a jak bedzie chial kobiety to i długich nóg,wcięc,szczuplej talii i twrazy jak u modelki;]

j.w. napisalem ,male kobietki to slodkie przytulanki .mniam :P

Gość agienta
mango z bango no i tu jest konflikt interesow . BO przez te laski pozostaje wiele osob bez drugiej polowki . PRzykladem jestes ty. Wolisz wysokich a oni juz zajeci .

niedorowziik- 168cm to niska? to ja majac 160cm chyba karłem jestem..

Gość mango z bango
i o to loto:) bo ci co mi sie podobaja juz sa zajeci:P

buhahahasmiechuwarte ---> te duze to przewaznie sa duze i w zwyz i w szez :D takie babsztyle :O ani to podniesc ani przytulic a co dopiero mowic o innych sprawach .Male jest piekne i slodkie i mowcie co chcecie ale tak jest i wiekszosc facetow woli te filigraowe ,nie mowie ,ze nie ma wyjatkow.

Gość naupartego
niskie to krowy..dobra szkoda gadac :) ja mam 170 i moge rosnąc nawet z 10cm! :D ale 170 to jestem wysoka :D sialala

Gość buhahahasmiechuwarte
taa zazdrośnico WYSOKIE PIEKNE SĄ ,a modelki,czemu są wysokie ? co czemu?:D zazdrośnice hahahaha żałosne..żal wam dupe ściska..te długie nogi,szczupla talia, aa nie te kluski do gotowania,te grube krowy z boczkami;] i ryjami jak księżyc

Gość Piotruś Pan
ja tam wole wysokie dziewczyny ;) mniej ich jest i moze dlatego bo ja lubie sie wyrozniac,chcialbym miec taka modelke obok siebie taka dupe jednym słowem.Widziałem na basenie kiedys taka o boskiej figurze miala z 173 i po prostu nogi opalone,proste,ksztaltne,dlugie,twarz taka delikatna noo ładna dziewczyne ;) ale nie mowie,ze niskie są brzydkie..spotykalem sie z niską bo miala 153 ,a sam mam 182 ..no tak głupio sie czasami czulem,ale kochalem w jakis tam sposob w sumie ją ;)

Gość KubaSkateBoard
hoo jaki temat panienki mają:] wzrost? ale pieprzycie..dobra ja wole wysokie,ale sam mam 179 :/ tydzien temmu bylem na dysce i wyszukalem taka jedna pieknosc miala z 176 byla nieziemska,ale moj kumpel do niej podbil pierwszy;/ a on jest wysoki ja sie nie odwazylem dlatego chyba niskie sa bardziej tolerancyjne

Gość cekoladowamamba
ja mam 174 :))) waze 54kg..mam dlugą talie nogi proporcjonalne,wlosy za ramiona ,ale lubie je upinac bo wtedy mam taka twarz jak u modelki..własnie nie wiem,ale czesto wyskie dziewczyny maja łade twarze..nie chce byc wredna bo mam kolezanka niskie np. 160 166 itd. pare tez mam co maja 178 ,ale to juz lekka przesada;p takie są bee.. wiec idealny wzrost moim zdaniem to od 170-175 góra!:)

Gość wojtys_krop
ja lubie kobitki wysokie i zgrabne.takie fajne w płaszczach i żakietach wygladaja ,a ja lubie elegancje mimo,ze sam jestem skate w krate

Gość niechżyjewysokosc
wasza WYSOKOŚĆ jestescie piękne kto was stworzyl? te rysy,te talie,te płaskie brzuchy,nooogi,ta gracja..po prostu cód

Gość chamskietoe
bez jaj,a co ja mam powiedziec mam 168;/ i niska? super..dobra nogi mam krotkie,twarz taka sobie...ale kochac mozna ...powiem tak gdybym miala te 5cm wiecej nie pogardzilabym teraz zauwazylam fajnie wyglada jak dziewczyna jest twarza w twarz z chlopakiem,albo on pochyla delikatnie głowe..a nie jak dziewczyna staje na palcach ( to juz bylo dawniej fajne) ...aa ja niestety musze stawac;/a obcasow nie cierpie..;| :( jednym słowem fajnie jest byc wysoką,ale nie kazdy moze,wiec nie obrazajcie innych..

Gość Kamil Rock_tun
wysokie :P przykro mi

Gość ndbvfwdgjdcn
ale sie wszyscy na tych niskich wyzywanie..nie ich wina przeciez..;/

powiem z innej strony ja jestem niska 156 wszyscy moi faceci byli wysocy około 190. tacy mi się podobają. lubię mieć dużych facetów obok siebie, dają mi poczucie bezpieczeństwa podniecają mnie. dlaczego mam szukać kogoś w podobnym mi wzroście skoro pociąga mnie moje przeciwieństwo. może on tak samo ma? bo śmiesznie to wygląda heheh miałam dużo radości z tego jak mnie nosili i jak podskakiwałam żeby dać buziak. przynajmniej było dużo śmiechu i miał mi kto podać z ostatniej półki pudełka

Gość KAśka tryska cytrna
no widzisz ,a ja sobie sama moge takie pudelka wziac i nie byc niedorajda ;) aa nie wiem z czego tu byc śmiech,jakieś tragiczne poczucie humoru macie..ja z moim to sie śmiejemy z rzeczy,ktore naprawde są śmiechowe,a nie z tego,ze nie sięgam mu do gęby,a gdzie indziej to i owszem..;]

hehehehe widzisz tu się różnimy ja potrafię za żartować z swojego wzrostu ty nie:P bynajmniej stołeczek kochana i sięgam co innego że on był dżentelmenem w każdym calu i wyręczał mnie w takich czynnościach. ja mówię prosto w twarz pociągają mnie duzi faceci. niscy i chudzi podobni do mnie są dla mnie kompletnie aseksualni. koleżanka ma odwrotnie lubi chudych i w jej wzroście. mnie pociąga moje przeciwieństwo czysta chemia wtedy się pojawia i cóż tak mam mój fetysz..

Gość nie_PEDAluj
ja tam szaleje za długimi nogami :)

Gość krrr
a ja np. lubie szczupłych panów, bo tacy przy kosci czy za bardzo umięsnieni mnie nie pociągają. np. moj ukochany ma 168cm(tyle co NISKA dziewczyna wg niektorych ;)), jest szczupły i ma w sobie cos takiego ze szalenie mi sie podoba. swoja drogą głupi temat, jalowa dyskusja o jednej z wielu cech, ktora-przynajmniej w moim zyciu- nie odgrywa duzej roli. ale jak chcecie sie spierac o to kto jest lepszy, kto ladniejszy na podstawie wzrostu to prosze bardzo. widac ze wam sie nudzi w domu ;)

też jestem niska i za chiny ludowe bym nie chciała być wysoka :p sorry bejbe, ale chyba wpadłaś w samo uwielbienie :P