Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mango z bango

WYBRAŁ NISKĄ JA TEGO NIE ROZUMIEM

Polecane posty

Gość w.w.w.
i wzajemnie :)

Gość mango z bango
up

Gość nowa wysoka
ja jestem wysoka głównie przez to ze mam długie nogi a twarz mam drobną ogòlnie mam drobną budowę Widzę jak faceci na mnie patrzą odprowadzają wyrokiem gdy ide(nie znoszę tego) i nie moge sie zgodzić ze faceci wolą niższe I dla przypomnienia wzrost nie ma wpływu na charakter ja mam swoje wartości rodzina wiara wiec nie piszcie ze wysokie sa puste co to nie prawda

Gość rron
ja tez lubie niskie tzn 160-170 cm pwyzej 175 sa dla mnie niesmaczne, ja mam 184

Gość taka mala ja 20
no a ja mam 160 i waze 50 kg a moj ma 193cm i wazy ok 90kg.. wiec chyba wygralam !P heh no jest miedzy nami spora różnica wzrostu ale moim zdaniem nie ma reguły.. Moj narezczony tez mial wysokie dziewczyny ale wolał mnie:D

Gość candayce20
Według mnie przesadzacie:) Jestem niska mam 159 cm lecz na powodzenie nie narzekam. Adorują mnie mężczyźni różnego wzrostu i nie koniecznie pociągają mnie sami najwyżsi .. Według mnie chodzi tu głównie o twarz i charakter:) Choć będąc młodsza miała straszne kompleksy na punkcie wzrostu.. Zawsze byłam najniższa i ten kompleks wciąż pogłębiali ludzie ze szkoły nazywając mnie skrzatem, karłem, krasnoludkiem... jednak z biegiem czasu zacząłam nie przywiązywac do tego wagi i w końcu się go pozbyłam:) Będąc dzieckiem marzyłam o karierze modelki wzrost mi w tym przeszkodził jednak zostałam fotomodelką i moje marzenie się po części spełniło ;)) Po za tym nie powinniśmy definiować słowa 'piękno' w końcu każda z nas posiada coś w sobie wyjątkowego ;))

Gość happysmall
mango z bango;kompletnie cie nie rozumiem! :/ czy do ciebie wogóle nie dociera myśl że wzrost tej dziewczyny liczył sie najmniej ! są inne ważne rzeczy,wartości... wzrost dla twojego byłego mógł wcale sie nie liczyc !

Gość LASKĄ
Ja również mam wysokiego chlopaka a ja jestem niska różni nas jakas 25 cm roznica..co w tym zlego?bardzo go kocham a on mnie i to chyba jedynie sie liczy.

Gość ale utorko jesteś próżna
głupia pusta pinda rzuciłby cie nawet dla brzydkiej... jeju z takim pustakiem jak ty to i by święty nie wytrzymał URODA TO NIE WSZYSTKO DEBILKO!!!!

Gość Jestem wysoka
Ale niskie sa również ladne jak ktos sie wypowiada ze to krowy itp.to przesada pewnie jakas zakompleksiona osoba nic wiecej..żal!!

Gość no i proszę
większość niskich dziewczyn napisało normalnie i spokojnie, że nie ma reguły, napisały szczerze ile maja wzostu one i ich faceci, niektore napisały, że chciałyby być wyższe... a wysokie dziewczyny nie dość, że zaczęły się od razu oburzać, że to nei prawda, to od razu dorzuciły mase epitetów - chuchro, skrzat, dziecko no i oczywiście dorobiły sobie teorie, że facet spotykający się z drobna kobietą napewno leczy kompleksy albo jest pedofilem :o jeśli takie macie charaktery, to ja już wiem, dlaczego faceci wola drobne dziewczyny, wcale nie ze względu na wzrost :o po co się od razu obrażać? po co się wykłócać? każdy ma inny gust ui tyle! naoglądałyście się programów o modelkach i wizerunku barbie i wydaje się wam, że to jest "piękne" a tak naprawdę to wcale wszystkich to nie pociąga... znałam kiedys taka pannę - robiła się na lake barbie - blond długie malowane włosy, paznokcie na czerwono, sztuczne rzęsy i mini i wiecie co? ona chciała się podobać i była pewna, że każdy facet na nią poleci...a faceci ja pokazywali palcami i śmiali się z niej po cichu, przytulając się do swoich naturalnych, skromnych brunetek, bez mini i bez wyzywającego makijażu tak samo jest z wami, wmówiłyście sobie, że jesteście piękne i za wami się oglądają, jakby wasz wzrost miał znaczenie...niestety, za niskimi też się oglądają trzeba mieć poprostu w sobie to "cośego nie mierzy się w centymetrach :p

Gość też niska
To może i ja dorzucę swoje trzy grosze. Sama też jestem dość niska, mam 160 cm. I żadnej wysokiej dziewczyny nigdy nie wyzywałam, ani nie będę wyzywać od żyraf, wież itd, bo sama zawsze chciałam być wyższa niż jestem. Co do pytania postawionego w tytule: nie sądzisz, że Twój ex jest teraz z inną dziewczyną nie dlatego, że jest niska, a dlatego, że pokochał jej charakter? To, że zawsze podobały mu się niskie dziewczyny nie ma znaczenia. Ja zawsze gustowałam w brązowookich brunetach o ciemnej karnacji, a w praktyce zakochiwałam się w zupełnie innych:) Może i Twój ex uznał, że jest urocza, skoro jest niska, ale jeżeli się z nią związał, to musiała chyba mieć w sobie coś więcej, co? Nigdy nie oceniałam nikogo po wzroście, bo tego akurat sobie nie wybieramy. Możemy tyć/chudnąć, farbować włosy, pracować nad charakterem, ale na wzrost nie mamy wpływu (jeśli nie liczyć operacji przedłużania kończyn - prędzej czy później - kalectwo murowane). Sama jestem uważana za atrakcyjną, oglądają się za mną mężczyźni różnego wzrostu, ale to nieistotne. Każdy ma swój gust. Jeden facet może uznać mnie za swój ideał, drugi za brzydulę, z którą nigdy by się nie umówił. I zapewniam, że ma na to wpływ wiele innych czynników niż tylko wzrost:)

Gość godnykibol
Świat nie lubi takich żyraf jak Ty. Najpiękniejsze kobiety na świecie mają około 160cm. Sorry mała... ups żyrafo!!!!!!!!!

Gość do gynko czy tak g cos..
jak by tak bylo-osobo z posta powyzej-to by modelkami,fotomodelkami i miss swiata nie zostawaly wysokie dziewczyny..na modelke ponizej 1.75 nie masz co startowac a i niska miske widzialas?? tak se tlumacz swoja karlowatosc zakompleksiony karle.. najpiekniejsze 160 kobiety na swiecie,, kretynka...ahahaha

Gość nie lubię takich jak wy
prostaki z tych paru osób wyżej. Z jakiej meliny się urwaliście?

Gość ja już a wy jeszcze nie śpicie
Ale macie problem. Autorkę ogólnie trafia szlag, że ją koleś kantem puścił i dorabia sobie jakąś dziwną teorię. Każdy ma inny gust. Są faceci co lubią niskie dziewczyny i sa którzy lubią wysokie. A jakies durne i prostackie tekst są bez sensu. Ja mam 160 wzrostu. Podobają mi się faceci o wzroście 178-185. A ci z którymi się spotykam lubią niskie dziewczyny bo gdyby było inaczej to by się ze mną nie spotykali. To proste. A autorka ma najwidoczniej jakiś kompleks, bo by się tak nie oburzała. Twój były miał chyba z ciebie niezły ubaw.

Gość Flara
HAH HA HA...OCZYWISCIE !!!! Gdyby facetom faktycznie podobaly sie male drobne i w ogole cacy niskie niunie to juz bym miala 1000 tysiecy najrozniejszych facetow, roznych kolorow pochodzen i masci... ;] PITOLENIE O SZOPENIE a ten Twoj facet jakis dziwny...zanjdzie nie martw sie znajdziesz odpowiedniego...najczesciej trafia sie na najlepszych ludzi kiedy sie ich nieoczekuje

Gość kaśź
Ja mam 153cm i w ogóle nie mog ę znalesc chłopaka n, podobają mi się wysocy , ale wstydzę sie przed nim , że jestem za niska i dziwnie mi z nimi rozmawiać , a co dopiero się pocałowac to straszne

Ty pojebana jesteś. To że dziewczyna jest niższa znaczy, że gorsza? Ja jestem bardzo wysoka ale mi samej podobają się takie drobniutkie i niziutkie dziewczyny.

Hah, to ja wolę nie myśleć co eks mojego pomyśli o mnie, jestem od niej niższa 10 cm i krąglejsza :D Macie problemy, naprawdę :o

Gość Tom243
duże są do roboty :P

Gość Esmerka
Jak ja bym chciała dobić do 160cm swoim wzrostem. Mam straszne kompleksy z powodu wzrostu, a miałam chłopaka o wzroście 198cm!!! Nie ma reguły, chociaż zawsze wysokie dziewczyny kojarzyły mi się z modelkami i dla mnie są piękne. Ja każde spodnie muszę skracać i wszystko na mnie zle leży.

Gość milunia lolunia
ja mam 148cm wzrostu i jestem w super szczesliwym zwiazku :))) moj facet ma wzrostu 185cm i mowi ze na zadna inna by mnie nie zamienil bo jestem jego slodziakiem kochaniutkimm! czasem lubi jak sie przebieram za uczennice w spodniczke i robie sobie dwa kucyki, siadam mu na kolankach a potem wiecie co dalej :P aha i mamy 20 lat wiec to normalne, nie myslcie sobie hihi :P jestem drobniutka i filigranowa, faceci zawsze mnie lubili i chcieli ze mna byc. po prostu jestem milusia i slodka a nie jak jakas zarozumiala modelka!

Drobna kobieta to jeszcze ok. Gorzej jak facet jest niski.

Gość moj byly tez mowil
o takich niskich dziewczynach ze sa takie zgrabne drobne i.... poreczne:P ta przede mna tez byla nizsza.

Gość lipka02
Tak to prawda. Facet przy niskiej i drobnej kobiecie czuję się prawdziwym mężczyzną może ją przytulić wydaje mu się że jest bezbronna, niewinna.

macie naprawde problem:-( moim zdaniem facet wybral tamta dziewczyne nie przez wzrost i nie podoba mi sie obrazanie niskich dziewczyn

Gość zero wartości dodatniej

eh wy pustaki, makabra