Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet brunette

Sszkod ze to takie drogie. mo facet by padl jakby mnie w tym ujrzal

Polecane posty

Gość sweet brunette

www.bracli.com

Gość xanx
o kurde. To jest tanie, jakeis 10 zl na allegro ale ja musialam skracac sznurek perel bo byl za dlugi iu pzrez to mialam efekt gaci zaciagnietych prawie pod cyce.

Gość xanx
zreszta to juz u niej widac ze ma gacie z wysoko prez co posladki wydaje sie wydluzone zbytnio i plaskie.

xanx--->od roku zamierzam się do kupienia tych stringów z perłami ale jakoś nigdy do tego nie doszło:P mam do ciebie pytanie schodzi w praniu z tych pereł lakier? oczywiście będę prać ręcznie.

Gość xanx
Problem w tym ze sie skorka wkreca pomiedzy te perly i boli. Dlatego mialam je tylko raz, wypralam recznie, nic sie nie stalo ale juz od dawna tylko leza w szufladzie. Te perly to sa takie jak te wszytskie sztuczne, ale jakos nie jest najgorsza :)

dzięki za odpowiedź:) tak przypuszczałam że za wygodne to nie są:P:P ale tak samo mam zamiar kupić je tylko do sypiali. ale mam obsesje pt. jeśli coś mi się podoba i zepsuje to w praniu to jestem strasznie zła na siebie nawet jeśli tego bym nie ubrała:P:P

Gość sweet brunette
te ktore podalam link sa z prawdziwych perel. ja nie chce kupowac bubla z allegro

Gość xanx
hahaha. Po pierwszym praniu sie nie zepsuje, a drogie nie sa, wiec nawet warto kupic tylko po to by zaskoczyc faceta czyms nowym :)

Gość xanx
No to kup z prawdziwcyh pere, efekt zaskocznia bedzie i tak tylko raz. a jak marudzisz ze drogie to po co ciulac na to pieniadze? Skoro mozesz kuic cos co wyglada IDENTYCZNIE!

na alle są z obsessive innych nie widziałam. nie kupiłabym z prawdziwych pereł wolałabym kupić sobie prawdziwe perły do noszenia niż bieliznę. choć rzeczywiście sama idea że to prawdziwe perły jest ciekawa żeby nie powiedzieć podniecająca:P

Gość dfhfkhf
no ale ile kosztują te ztych prawdziwych pereł?? bo ja jakaś ślepa jestem i nei mogę ceny dojrzeć... ja bym kupiła jesli nie zbankrutuje po tym zakupie :)